|
|
|
Teraz jest czwartek, 28 stycznia 2021, 01:54
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
monolit76
Nowy
|
 JVC GR-D93E
Cześć. Szukalem , szukałem i nie znalazlem. Chodzi mi o informacje na temat ilości pixeli w wyświetlaczu lcd tej kamerki. Nawet na stronie producenta nie ma tego!!! porażka, czy marketing??? No i nie pisze tez niz czy potrafi filmowac bez "" oswietlenia"". W kanonie MV 750 i pisze ze potrzenuje zero luxów, a przy tej nie ma rzadnej infrormacji. Dlatego się interesuje JVC ponieważ cena obu tych mozeli jest niemal identyczna z tym ze JVC ma rónież czujnik CCD 1.33 mp ( mega pixela ) a wspomniany wyżej tylko 800.000 mp .
MV750i za 2 235 PLN (z VAT) 800.000 mp
GR-D93E za 2 252 PLN (z VAT) 1.33 mp
pomocy
|
piątek, 15 października 2004, 18:49 |
|
 |
Gość
Aktywny bywalec
|
 Dobra cena
Witam !
Jestem zinteresowany kamerą GR-D93E
a jeszcze bardzej cena jaka podałeś 2 252 PLN (z VAT) ?!
Gdzie można kupic tą kamerę za takie pieniądze?
Zimi
|
poniedziałek, 18 października 2004, 17:26 |
|
 |
monolit76
Nowy
|
|
wtorek, 19 października 2004, 14:14 |
|
 |
monolit76
Nowy
|
UPs. napisze inaczej bo poprzednio widze jakies iksy sie powstawiały
P i x m a n i a a reszta z powyższego linku co podałem. Oczywiscie razem tą nazwe.
|
wtorek, 19 października 2004, 14:17 |
|
 |
monolit76
Nowy
|
 no nic, widac nikt nie wie
|
czwartek, 11 listopada 2004, 03:40 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|