Teraz jest środa, 15 sierpnia 2018, 17:35




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 vob w AP6.5 lub AP Pro 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 września 2004, 20:18
Posty: 19
Lokalizacja: Katowice
Post vob w AP6.5 lub AP Pro
witam wszystkich :P
jak zmusić AP6.5 lub AP Pro do obróbki plików vob i czy wogle istnieje taka możliwość bez przerabiania tych plików na inny format.
pozdrawiam :wink:

_________________
Pozdrawiam Zbyszko


wtorek, 28 września 2004, 11:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 22:40
Posty: 86
Lokalizacja: Królewskie Miasto:)
Post 
Zainteresuj sie programem firmy Womble MPEG Video Wizard 2003 - on wlasnie sluzy do edycji vob-ow.

Pozdrawiam


wtorek, 28 września 2004, 18:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Spróbuj zmienić vobom rozszerzenie na mpg, powinno sie dać je wtedy zimportować AP


wtorek, 28 września 2004, 19:38
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 września 2004, 20:18
Posty: 19
Lokalizacja: Katowice
Post 
dzięki za podpowiedzi

Januszu z "womble MPEG" nie miałem do czynienia , ale się zainteresuje

Damianie przerobiłem pliki vob na mpegi i AP mi to przyjął choć ciężko mu idzie bo się strasznie tnie a do tego obraz wywala do góry nogami

_________________
Pozdrawiam Zbyszko


wtorek, 28 września 2004, 22:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 27 września 2004, 22:40
Posty: 86
Lokalizacja: Królewskie Miasto:)
Post 
Jest jeszcze inny "darmowy"sposob. Jesli masz plyte dvd, z ktorej chcesz zrzucic obraz o dzwiek - uzyj darmowego programu DECRYPTER - on umozliwia zrzucenie obrazu w formacie mpeg czyli *m2v i dzwieku w takim formacie, jaki zostal zapisany na plycie, czyli *mpeg, *ac3 lub *wav. Ale i tak edycja w AP 6,* bedzie trudna, umozliwia taka edycje AP Pro po zainstalowaniu pluginu MainConcept. Byc moze ten plugin dziala takze z AP 6.* - nie wiem - nie probowalem.

Minusem jest to, ze po edycji caly material jest encodowany na nowo. natomiast MPEG Wizard 2003 ponownie encoduje tylko te miejsca, ktore zostaly zmienione ( np. wstawiono przejscia lub napisy) - przy prostym cieciu i wklejaniu zapisuje wyjsciowy material bez enkodowania.

Pozdrawiam myslacych


środa, 29 września 2004, 11:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL