|
|
|
Teraz jest czwartek, 15 kwietnia 2021, 13:24
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Efekt "AMBULANS" czyli jak obrócić napis odbity w lustrze ?
Autor |
Wiadomość |
Yourofsky
Stały bywalec
|
 Efekt "AMBULANS" czyli jak obrócić napis odbity w lustrze ?
Witam po długiej przerwie  Mam takie pytanie czy w ogóle da się obrócić napis odbity w lustrze w jakimś programie tak żeby napis był czytelny? Ja zrobiłem wczoraj fajne zdjęcie ( nadal mam blokadę pisania na forum foto - nie mam pojęcia czemu, pisałem do nich już z 10 x rok temu i nic - dlatego tutaj proszę o poradę) takie że lustro w którym odbity jest napis i przez to że napis jest odbity przez to lustro to jest nieczytelny. To tak samo jak widzimy w lusterku wstecznym w samochodzie jakieś napisy to są one dla nas nie czytelne poza napisem na karetce pogotowia AMBULANS. Fajnie by to było obrócić bo wtedy byłby fajny efekt. Pytanie czy w ogóle da się coś takiego zrobić? Pozdrawiam.
|
piątek, 5 marca 2021, 10:52 |
|
 |
Yourofsky
Stały bywalec
|
 Re: Efekt "AMBULANS" czyli jak obrócić napis odbity w lustrze ?
Już wiem że można. Można uznać watek za nieistotny.
Chyba że ktoś z Was zna moderatorów z Forum Foto, bo nie wiem czemu mam tak długo blokadę i za co ?
Pozdrawiam.
|
piątek, 5 marca 2021, 12:17 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 5209 Lokalizacja: Tczew
|
Nie ma już moderatorów na forum FOTO. Trzeba pisać do Redakcji.
_________________ 最诚挚的问候
|
piątek, 5 marca 2021, 17:34 |
|
 |
Yourofsky
Stały bywalec
|
A jakieś namiary do tej redakcji mógłbyś podać ? porobiłem troche zdjęć i chciałbym sie z nimi podzielić, poczytać co na ich temat mają do powiedzenia inni bardziej doświadczeni ?
Z filmami gorzej troche u mnie. nie mam gimbala ani nawet slidera
|
piątek, 5 marca 2021, 19:44 |
|
 |
kotin
Moderator
Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57 Posty: 5209 Lokalizacja: Tczew
|
https://www.swiatobrazu.pl/kontakt.htmlTo jedyny kontakt, (czy też jego brak), jaki znam. Na dole strony głównej każdego z forum, znajdziesz też Administratorów. Na przykład na FOTO: https://www.swiatobrazu.pl/forumfoto/memberlist.php?mode=group&g=5. Opiekują się forum od strony technicznej, można im wysłać Wiadomość Prywatną: https://www.swiatobrazu.pl/forumfoto/ucp.php?i=pm&mode=compose&u=54078Na stronie filmowej jest "inny zestaw" Administratorów. Bogusia należy poza tym do redakcji: https://www.swiatobrazu.pl/forumwideo/memberlist.php?mode=group&g=4273
_________________ 最诚挚的问候
|
sobota, 6 marca 2021, 10:28 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|