Teraz jest czwartek, 29 października 2020, 03:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Plex Tools Pro LE 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 29 marca 2006, 14:59
Posty: 143
Post Plex Tools Pro LE
Mam pytanie: czy DVD Read Test jest na tyle dokładny że problem z odczytem DVD u klienta może być już tylko po stronie jego odtwarzacza?
Chodzi o to że sklepy są zawalone "tanim i dobrym" sprzętem i ludzie kupując coś za przysłowiową stówkę myślą że mają super sprzęt i zdarzają się pretensje.
Plextor 800A, płytki TDK i Sony "minusy"
Płytki konwertuje i wypalam w Procoderze.


piątek, 17 sierpnia 2007, 00:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post Re: Plex Tools Pro LE
anaś napisał(a):
Mam pytanie: czy DVD Read Test jest na tyle dokładny że problem z odczytem DVD u klienta może być już tylko po stronie jego odtwarzacza?
Chodzi o to że sklepy są zawalone "tanim i dobrym" sprzętem i ludzie kupując coś za przysłowiową stówkę myślą że mają super sprzęt i zdarzają się pretensje.
Plextor 800A, płytki TDK i Sony "minusy"
Płytki konwertuje i wypalam w Procoderze.

Jesli uzywasz tej nagrywarki plextora i markowych płyt, nie powinno byc problemu z odtwarzaniem płyt, chyba ze klient ma jakiś zabytkowy sprzęt.
Na twoim miejscu przyjrzał bym się płytom TDK. Swojego czasu było na rynku sporo podróbek tej firmy. Ja osobiscie preferuję płyty Verbatim. Zero problemów.


piątek, 17 sierpnia 2007, 12:33
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 29 marca 2006, 14:59
Posty: 143
Post 
Właśnie mam ją od tygodnia bo wiem że jest super. Tylko ostatnie wesele klientowi zacinało na jakiejś "Mancie"
Nagrywałem wtedy jeszcze na Samsungu ale u mnie wszystko ok. u znajomych też ok. Postanowiłem obie płytki przeskanować PlexToolem i wyszło bez błędów. Czy powinienem być spokojny?. Bo płyty idą aż do Anglii.
Chodzi o to czy ten test jest w 100% skuteczny.
Nie mam już materiału w kompie i musiałbym ściągnąć z DVD i utworzyć na nowo w edytorze żeby pozbyć się błędów których prawdopodobnie nie ma (tu pytanie) a to jest może niepotrzebna robota.


piątek, 17 sierpnia 2007, 12:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL