Teraz jest piątek, 4 grudnia 2020, 16:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 DaVinci resolve 16 capture 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post DaVinci resolve 16 capture
Czy w/w programie, capture działa tylko w wersji płatnej?


piątek, 29 maja 2020, 19:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2012, 14:24
Posty: 231
Post Re: DaVinci resolve 16 capture
Davinci musi mieć osprzęt Blackmagika.Wszystko inne,nie kompatybilne.Wiedzę się zdobywa przez czytanie.


niedziela, 31 maja 2020, 09:25
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5179
Lokalizacja: Tczew
Post Re: DaVinci resolve 16 capture
No to skoro Movavi nie działa, Pinnacle nie chcesz, to wypróbuj darmowy https://www.videohelp.com/software/HDVSplit. Przechwyć nim film po FireWire jako https://pl.wikipedia.org/wiki/Digital_Video i wtedy możesz to montować i zamieniać na inny kodek w dowolnym programie.

_________________
最诚挚的问候


niedziela, 7 czerwca 2020, 17:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL