|
|
|
Teraz jest sobota, 23 stycznia 2021, 20:12
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Sony slt a58 - problem z migawką
Autor |
Wiadomość |
Szczota1234
Nowy
|
 Sony slt a58 - problem z migawką
Witam,mam pewien problem ze „starsza” wersja lustrzanki sony a58. Otóż zależy mi aby w trakcie nagrywania czas naświetlania migawki był cały czas stały. No właśnie.Chce mieć 1/50, a w trakcie nagrywania zmieniając kąt padania kamery, czy to spojrze w lewo, prawo - w zależności od zmiany światła - migawka zmienia mi się automatycznie na inne wartości. O co chodzi? Tryb mam przełączony na Manual, wiec wydaje mi się ze żadnych automatycznych funkcji nie powinienem mieć. Sprawa może wydawać się banalna i głupia, ale nie mogę sobie z tym poradzić. Czytałem instrukcje itd, ale jedyna deska ratunku to Wasza pomoc. Pozdrawiam
|
niedziela, 29 kwietnia 2018, 22:29 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|