Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 17:29




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
 Studio 9.3 i NTSC 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Studio 9.3 i NTSC
Witam
Czy ktoś się orituje jak w Pinacle tudio 9.3 przy przechwytywaniu zmienić systm kodowania z NTSC na PAL, bo umnie ta fukcja jest nie aktywna.


sobota, 13 listopada 2004, 17:30
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 21 czerwca 2004, 15:27
Posty: 23
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Nie bedzie aktywna bo masz wersję multlingual ale amerykańską :(


środa, 17 listopada 2004, 16:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A nieda się jakiegoś update ściągnąć


sobota, 20 listopada 2004, 11:43
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 21 czerwca 2004, 15:27
Posty: 23
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Niestety nie ma żadnych patchów.Też miałem tą wersję i teraz uzywam Studio 9 PL.Jak masz więcej pytań zapraszam na gg1493092


sobota, 20 listopada 2004, 12:24
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 stycznia 2004, 19:37
Posty: 18
Lokalizacja: Mielec
Post 
Witam.
Miałem ten sam problem. Program mógł pracować tylko w systemie NTSC.
Na stronie KSK http://www.dystrybucja.ksk.com.pl/Drive ... owniki.idc
jest dostępny update oprogramowania Pinnacle Studio wersja 9
do wersji StudioPatch9_3_5_5b.exe
Ale musisz zrobić tak usuń całe studio odinstalowywując je i usuń folder na c/programfiles/pinacle a następnie uruchom kompa ponownie zainstaluj po kolei:
ps9
patch 9.1
patch 9.3 (najważniejszy)
ps9plus
koniec

Powodzenia J


sobota, 20 listopada 2004, 14:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 21 stycznia 2004, 19:37
Posty: 18
Lokalizacja: Mielec
Post 
AAA
Zapomniałem dodać ze po każdej instalacji kopa uruchom ponownie
pozdrawiam


sobota, 20 listopada 2004, 14:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Zgadza się.Tylko żeby to zrobić trzeba oprócz wersji plus posiadać oryginalną Studio 9. :)


sobota, 20 listopada 2004, 17:09
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Postaram się wykąbinować PS 9 PL
Ponieważ instalka patch StudioPatch9_3_5_5b do wersji którą posiadam 9.3 nic nie daje.


niedziela, 21 listopada 2004, 15:24
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
"macone" podał innego pacha i jest teraz ok
Dzięki :D


niedziela, 21 listopada 2004, 20:03
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinacle9
[quote="MIXKAM"]Witam.
Miałem ten sam problem. Program mógł pracować tylko w systemie NTSC.
Na stronie KSK http://www.dystrybucja.ksk.com.pl/Drive ... owniki.idc
jest dostępny update oprogramowania Pinnacle Studio wersja 9
do wersji StudioPatch9_3_5_5b.exe
Ale musisz zrobić tak usuń całe studio odinstalowywując je i usuń folder na c/programfiles/pinacle a następnie uruchom kompa ponownie zainstaluj po kolei:
ps9
patch 9.1
patch 9.3 (najważniejszy)
ps9plus
koniec

Witam !
Robie tak jak opisales i kicha nie dziala.dalej nie moge zmienic systemu TV na PAL
co robic pomocy!!!!!!
Pozdrowienia PIOTR Ł


piątek, 26 listopada 2004, 23:18
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ja zrobiłem tak usunąłem wszystko "macone" dał mi jeszcze taką miotełkę do czyszczenia skontaktuj się z nim przez GG
Zainstalowałem PS 9.3 plus następnie Pacha i wszystko gra


sobota, 27 listopada 2004, 12:10
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 00:39
Posty: 5
Post 
Mam dokładnie taki sam problem. Jak by ktoś mógł pomóc to bardzo proszę na e-maila. Z góry dziękuję; Pozdrowienia


niedziela, 28 listopada 2004, 23:27
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
na forum ksk własnie poruszany jest ten temat. Jak chcesz tam jest rada
http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/viewtopic.php?t=338


niedziela, 28 listopada 2004, 23:34
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL