Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 21:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Jak wyłączyć przeplot deinterlance?? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Jak wyłączyć przeplot deinterlance??
Witam, sorry za zakładania nowego tematu, byc moze juz on gdzieś był, szukałem troche, ale nie moge znaleźć nic na ten temat.
A mianowicie. Nie mogę znaleźć w Adobe Premiere 1.5 funkcji deinterlance. Potrzebuje jej, gdzy robie film z duzą intensywnością ruchu, a "grzebienie" na obrazie szpecą całość...
Z góry wielkie dzieki za pomoc...
pozdrawiam, Damian


piątek, 17 grudnia 2004, 03:23
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 27 lipca 2004, 14:02
Posty: 38
Lokalizacja: Śląskie
Post 
Zaznaczasz klip na którym chcesz się pozbyć przeplotu, klikasz prawym, wybierasz FIELD OPTIONS i zaznaczasz always deinterlace.


piątek, 17 grudnia 2004, 11:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Moje pytanie ejst troche inne, jak pozbyc sie przeplotu w całym projekcie zeby nie klikac w kazda ikonke przed eksportowaniem??Jest to mozliwe czy trzeba najpierw eksportowac i pozniej caly klip jeszcze raz eksportowac bez przeplotu??


piątek, 17 grudnia 2004, 11:57
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
pytanie do pytających : do czego potrzebne wam jest DV avi bez przeplotu ? nie rozumiem po co się go pozbywacie ... ;/


sobota, 18 grudnia 2004, 13:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
A kto napisal ze to jest miniDV?? W divixe przeplot iwdac jak na dłoni jak go nie zdejmiesz...


sobota, 18 grudnia 2004, 22:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
sory DV Avi jak to napisales mój bład 8)


sobota, 18 grudnia 2004, 22:35
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
W menu exportu jest dodatkowe menu (powtarzam się) - enchanced lub coś takiego - tam pod opcjami filtrów jest deinterlace


sobota, 18 grudnia 2004, 22:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
No i wielkie dzieki Zupo z Borowików o to mi chodziło własnie i nie moglem nigdzie sie doszukac .BIg THx i PZDr


sobota, 18 grudnia 2004, 23:15
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 3 września 2004, 04:33
Posty: 158
Lokalizacja: Białystok
Post 
dziękujemy :-)

_________________
JVC - GR-D 73E


niedziela, 19 grudnia 2004, 04:33
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 21:55
Posty: 37
Post 
jestem zielony więc powiedzcie mi gdzie jest menu eksportu :oops:


piątek, 14 stycznia 2005, 21:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 09:40
Posty: 556
Post 
proponuje zajrzec do manuala albo helpu bo takich pytan bedzie pewnie wiecej :)


piątek, 14 stycznia 2005, 21:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 listopada 2004, 21:55
Posty: 37
Post 
Pzrepraszam że było napisane w ten sposób (mój kolega :) )
czy mógłybym prosic o bliższe wsazówki?
Nigdzie wcześniej nie zostało to napisane.
z góry dziekuje :D


piątek, 14 stycznia 2005, 23:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL