Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 15:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Efekt "strobe" w Pinnacle, a jak w Ulead Media Stu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 lutego 2004, 22:02
Posty: 3
Lokalizacja: Lublin
Post Efekt "strobe" w Pinnacle, a jak w Ulead Media Stu
Witam wszystkich, jak zrobić w Ulead Media Studio efekt "srobe" (tak nazywa się w Pinnacle Studio) polega (chyba) na tym że obraz jest w zwolnionym tempie a obraz przeskakuję np. co 5 klatkę. Z góry wielkie dzięki za pomoc

_________________
Marek Kowalczyk


środa, 12 stycznia 2005, 09:32
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 28 lutego 2004, 22:02
Posty: 3
Lokalizacja: Lublin
Post poprawka
przepraszam pomylka efekt :STROBE"

_________________
Marek Kowalczyk


środa, 12 stycznia 2005, 09:33
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL