|
|
|
Teraz jest środa, 20 lutego 2019, 02:07
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
PROBLEM Z NAGRYWANIEM - ADOBE PREMIERE 1.5 - EXPORT TO DVD
Autor |
Wiadomość |
Nefresh
Stary wyjadacz
Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43 Posty: 128 Lokalizacja: Silesia
|
 PROBLEM Z NAGRYWANIEM - ADOBE PREMIERE 1.5 - EXPORT TO DVD
Mam film, który chcę wyeksportować na DVD. Obrobiony jest w Adobe Premiere 1.5 i tam jest ta opcja: FILE|EXPORT TO DVD... Klikam w to... zaznaczam co mnie interesuje i RECORD. Dałem tam ustawienia m.in. progresywnie, PAL, 4:3, High quality... Film się tworzy około 16 godzin... Przez ten czas pisze ENCODNIG... ale nie oto chodzi. FIlm się nie chce nagrać. Włożyłem płytę DVD+RW, pytał się czy sformatować, no dałem YES. Sformatował, płyta wyjechała... i nic, film się nie nagrał. Błagam pomożcie! Nagrywarka mi dobrze nagrywa. Jakby co to GG 2346038. Błagam, pomóżcie! 
|
czwartek, 10 marca 2005, 19:10 |
|
 |
aabyczek
Nowy
Dołączył: wtorek, 8 marca 2005, 16:33 Posty: 9 Lokalizacja: Końskie
|
Hmmm mogę ci tylko poradzić żebyś zmienił program na ULEAD VIDEO STUDIO 8 albo 6 bo z nimi nie ma problemu i możesz zrobić płytkę z menu, prawdę mówiąc sam mam też adobe premiero pro 1,5 ale nie używam tego bo miałem ten sam problem, i bardzo długo robi DVD, w UVS8 nie zabiera to tyle czasu tylko znacznie mniej. Adobe dobry jest do edycji ale jak posiedzisz z UVS8 to zobaczysz że nie jest wcale gorszy.
Polecam. W razie czego pisz podpowiem co nieco.
|
czwartek, 10 marca 2005, 20:41 |
|
 |
-Damian-
Aktywny bywalec
|
aabyczek napisał(a): Adobe dobry jest do edycji ale jak posiedzisz z UVS8 to zobaczysz że nie jest wcale gorszy.
BMW też jest dobre, ale jak pojeździsz seicento, to też zobaczysz, że wcale nie jest gorszy. Po co komu Photoshop, przecież Paint jest tak samo dobry.
|
czwartek, 10 marca 2005, 22:13 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|