Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 21:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Pinnacle Studio 9 - dodawanie klipów (!bardzo ważna sprawa!) 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:30
Posty: 4
Lokalizacja: Wojcieszów
Post Pinnacle Studio 9 - dodawanie klipów (!bardzo ważna sprawa!)
Jestem totalnym amatorem w dziedzinie montażu filmów. Jestem posiadaczem Pinnacle Studio 9. Mam jedno pytanko: czy w tymże programie da się wstawiać klipy w formacie *.avi??? Bo ja tam widzialem tytlko opcję przechwytywania materialu z kamery DV. a ja niestety takiej nie posiadam. prosiłbym o szybką odpowiedź !!wazne!! Jesli nie da sie tego zrobic to moze mi ktos polecic jakis inny program do montażu filmow (tylko nie Adobe premiera bo nie dziala mi :() gdzie da sie wstawiac klipy avi


niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:30
Posty: 4
Lokalizacja: Wojcieszów
Post qqq
aha i jeszcze jedno pytanko: czym sie rozni pinnacle 9 id pinnacle 9 plus??


niedziela, 24 kwietnia 2005, 22:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:30
Posty: 4
Lokalizacja: Wojcieszów
Post sss
zapomnialem dopisać: ten plik avi jest kodowany DviXem


niedziela, 24 kwietnia 2005, 22:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 kwietnia 2005, 21:30
Posty: 4
Lokalizacja: Wojcieszów
Post juz nie wazne:)
pytanko juz nie jest wazne. Znalazłem:) a wiele do szukania nie bylo:D


wtorek, 26 kwietnia 2005, 15:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Aleś Ty niecierpliwy :) A może następnym razem właśnie sam posiedź nad problemem zanim go poruszysz na Forum.


środa, 27 kwietnia 2005, 23:44
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: wtorek, 30 marca 2004, 00:37
Posty: 169
Post 
ja wstawiałem mpeg , plików avi nie da sie


czwartek, 28 kwietnia 2005, 09:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Jak się nie da, skoro się da. Problem zapewne po stronie kodeków...


czwartek, 28 kwietnia 2005, 23:43
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 23 kwietnia 2005, 11:06
Posty: 19
Lokalizacja: Rybnik
Post 
u mnie program wogule nie widzi pliku avi kiedy go otworze :/ nie widac zadnej klatki


poniedziałek, 2 maja 2005, 17:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 14 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL