Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 02:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 VX2100 - capture przez Premiere pro 1.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post VX2100 - capture przez Premiere pro 1.5
Cześć.
Mam problem tego typu, że po podłączeniu kamery vx2100 jest ona wykrywana przez komputer.
Problem jest tego typu, że nie moge zgrywać materiału przez Premiere pro 1.5. Inne programy jak chociazby movie maker czy DigiLab firmy hdp bez problemu. chodzi mi głównie o zgrywanie za pomoca premiere. Prosze o pomoc.
pozdrawiam


piątek, 10 czerwca 2005, 11:23
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 23 czerwca 2005, 09:25
Posty: 11
Lokalizacja: Opatów
Post 
Zmień windowsa polski to śmieć zainstaluj wersje Angelską "Amerykańską" i bendzie git


czwartek, 23 czerwca 2005, 09:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Wydaje mi sie że to raczej nie jest wina Windowsa.
kamera jest poprawnie wykrywana przez Win, jak i przez wiekszość programów do montazu. Jedynie premiere nie widzi mi kamery.

pozdrawiam


czwartek, 23 czerwca 2005, 18:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 13 kwietnia 2002, 13:32
Posty: 294
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Masz oryg. ver Adobe Premier'a PRO ??

_________________
__STEL_MOTION__


piątek, 24 czerwca 2005, 10:46
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 8 października 2004, 07:18
Posty: 98
Post 
Witam,

Miałem jakiś czas temu u siebie ten sam problem. Miałem również zainstalowanego Pinnacla i okazało sie, że po odinstalowaniu pinnacle wszystko jest ok. czyli najlepiej nie mieć żadnych innych programów do odycji. Teraz mam premiere i premiere elements i na obu chodzi dobrze.

Czyli odinstaluj wszystkie programy poza premiere i po kolei sprawdzaj czy po odinstalowaniu kolejnego premiere zacznie przechwytywać. Jeśli nie, reinstalacja systemu i po wgraniu wszystkich sterowników proponuję wgrać premiere. Wówczas wszystko powinno być OK. Jeśli nie to nie mam pomysłu.

Powodzenia i pozdrawiam
Tomek


piątek, 24 czerwca 2005, 13:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL