Teraz jest wtorek, 11 grudnia 2018, 18:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Płynne spowolnie po raz n-ty ;( 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 9 lipca 2005, 11:00
Posty: 1
Post Płynne spowolnie po raz n-ty ;(
Jak zrobic płynne tempo w AP lub innym bez skakania.
Dodam jeszcze ze posiadam DV500
Z tego co sie orientuje to w AP efekt nie jest zadawalajacy (options...itd)

Z góry dzięki


sobota, 9 lipca 2005, 11:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Może by tak na początek wyszukiwarka i archiwum tego forum :wink:


sobota, 9 lipca 2005, 12:59
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 26 czerwca 2005, 18:45
Posty: 30
Lokalizacja: Pilica
Post 
w AP nie ma płynnej regulacji tempa ,tylko przez pluginy


niedziela, 10 lipca 2005, 19:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
After effect robi bardzo fajne zwolnienia ....polecam


niedziela, 10 lipca 2005, 22:38
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 13 lipca 2005, 15:52
Posty: 10
Post 
after effects rzeczywiscie robi swietne zwolnienia ale jest drogi wymagajacy oraz trudny.


czwartek, 14 lipca 2005, 15:16
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2005, 03:54
Posty: 22
Lokalizacja: Kraków
Post 
jak zwolnic film w after effect? z gory thx za info


sobota, 6 sierpnia 2005, 04:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Zico.
Zaznaczasz klip -> layer -> time strech/enable time remapping (time strech to zmiana tempa calego klipu/time remap mozliwosc robienia rampingu czyli roznych predkosci w jednym klipie)

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


sobota, 6 sierpnia 2005, 09:28
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2005, 03:54
Posty: 22
Lokalizacja: Kraków
Post 
Hmm labo mi sie wydaje albo niemam tej opcji :/ mam AAE 5.5


sobota, 6 sierpnia 2005, 13:50
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2005, 03:54
Posty: 22
Lokalizacja: Kraków
Post 
ehh cos mi sie nie udaje tego zrobic :/ chce zeby na poczatku film szedł z prędkoscią 90% po 10 sekundach na 2 sekundy ma isc z prędkoscią 125% i po zekundzie znow 90% help


sobota, 6 sierpnia 2005, 17:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post re..
Podaję linka do stronki na której znajdziesz sporo "tutoriali" do AE.
Wiele rzeczy jest nieźle opisanych i wytłumaczonych.


http://www.creativecow.net/articles/aftereffects.html

Poszukaj, może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.
Pozdrówka


niedziela, 7 sierpnia 2005, 12:42
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL