Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 16:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 BORIS RED 3GL na PREMIERE 1.5 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 21 grudnia 2004, 15:20
Posty: 29
Post BORIS RED 3GL na PREMIERE 1.5
Problem polega na tym ze zastosowany efekt borisa na podgladzie wyglada ok natomiast po renderingu efekt nie obejmuje calego ekranu tylko jego srodokowa czesc, do tej pory bylo ok tylko mam z tym problem, czy ktos mial podobnie?


poniedziałek, 11 lipca 2005, 08:51
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 4 sierpnia 2003, 09:00
Posty: 65
Lokalizacja: Opatów
Post a co z efektami
Jesli bys byl tak mily to podpowiedz mi jak zrobic zeby te efekty wogole dzialaly pod AP 1,5. niby w zakladce widac Borisa ale niestety nie dziala i nie mozna zastosowac wybranego efektu jaki sie chce gdyz nie ma dostepu do wykazu efektow.
Z gory dzieki


poniedziałek, 11 lipca 2005, 10:26
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 21 grudnia 2004, 15:20
Posty: 29
Post 
Pomylka... chodzi mi oczywiscie o boris 7 fx

ps. jesli chodzi o borisaRED 3GL to mam tak samo jak Ty...


poniedziałek, 11 lipca 2005, 12:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL