Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 21:30




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 AP PRO 1.5 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AP PRO 1.5
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak tą wersją AP mozna zgrać materiał z kamery analogowej za pośrednictwem karty telewizyjnej ??? Wszędzie na forum szukałem ale nigdzie niemogę znalesc jak to się robi.
Z góry dzięki :)


wtorek, 19 lipca 2005, 01:35
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
poczytaj helpa

narka


wtorek, 19 lipca 2005, 01:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
niewiem czy chodzi ci o tego w AP czy jakiegoś innego ale ja mam go po angielsku i mało co bym przetłumaczył?? Jak byś mógł mi powiedzieć jak to zrobić ( zgrać materiał z kamery analogowej w AP 1.5 lub nawet starszej wersji 6 lub 6.5 ) byłbym ci bardzo wdzięczny :)


wtorek, 19 lipca 2005, 02:16
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL