Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 12:36




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Konwersja projektów systemów edycyjnych 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 19 czerwca 2005, 10:37
Posty: 14
Lokalizacja: Tomaszowo
Post Konwersja projektów systemów edycyjnych
Zwracam sie do doswiadczonych kolegów o szerszy i jasny opis możliwości współpracy systemów do edycji video. Czy PS 9.0 w którym wykonam cześć pracy mogę później otworzyc w AP Pro 1.5 lub AAE. Czy projekty wykonane w tych programach dają się między sobą przenosić lub konwertowac. Poza wymienionym softem zainteresowal mnie jeszcze Canopus i Pinnacle Liquid Edition. Proszę o dokladne opisy, ponieważ pracuję na PE 9.0 a chcialbym zakupić dodatkowy soft. Skupiam sięnad AAE. Dziekuję za wypowiedzi.

_________________
NV GS-140
1394
C 2.8 320GB 1GB Kingston


środa, 20 lipca 2005, 19:52
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
Z tego co sie orientuje AAE nie ma mozliwosci zaiportowania innych projektow niz AP i PS oraz ewentualnie scen z Maya.

Mozna zaimportowac caly timeline z AP i bez problemu pracowac na nim w AAE. Pracowalem tak i jestem bardzo zadowlolony. Odswiezanie mozna ustawic wedle potrzeb, sklad wraz z przejsciami robic w AP a nad caloscia czuwac w AAE (efekty, skrypty)

pozdrawiam

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


czwartek, 21 lipca 2005, 14:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
tdx napisał(a):
Mozna zaimportowac caly timeline z AP i bez problemu pracowac na nim w AAE.
Bezproblemowe to nie jest, bo
1. AE nie widzi napisów robionych bezpośrendnio w Premiere
2. źle interperetuje przejście dip to black
3. AE nie widzi właściwości shadow z plików psd


czwartek, 21 lipca 2005, 15:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 19 czerwca 2005, 10:37
Posty: 14
Lokalizacja: Tomaszowo
Post 
Koledzy - a jak do tego maja sie programy Pinnacle (PLE i PS)

_________________
NV GS-140
1394
C 2.8 320GB 1GB Kingston


piątek, 22 lipca 2005, 15:09
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: piątek, 3 stycznia 2003, 14:56
Posty: 97
Lokalizacja: Rzeszow
Post 
Odpowiedz: te programy raczej ze soba nie wspolpracuja :D

_________________
Tu powinno być jakieś mądre zdanie (o życiu/śmierci/ itp)


sobota, 23 lipca 2005, 10:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL