Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 09:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Bład obsługi PAL w Studio Plus 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 29 lipca 2005, 22:00
Posty: 1
Post Bład obsługi PAL w Studio Plus
Mam Pinnacle SP 9 przy zakończeniu przechwytywania wyrzuca mi błąd „że program nie jest skonfigurowany do obsługi standardu PAL. Dobrzy ludzie pomórzcie cos w tej kwestii


piątek, 29 lipca 2005, 22:04
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
patrz, tu na górze jest takie coś z lupką. nazywa sie Szukaj. jak naciśniesz, to sie pokaże takie okienko. wtedy wpisz "studio pal" i przełącz kropeczkę na "Szukaj wszystkich słów". wyświetli ci się lista tematów.

nara

_________________
Obrazek


piątek, 29 lipca 2005, 22:15
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL