Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 10:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Pstrykanie przy przejściach dźwięku w Adobe Premiere 1.5... 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post Pstrykanie przy przejściach dźwięku w Adobe Premiere 1.5...
Witam. Problem polega na tym, że mam obojętnie jaki film, i jak go wyedytuje, i wyexportuje do AVIka, dźwięk przy przejściach pstryka... Olałbym to, ale to jest zbyt zauważalne... i myślę, co tu zrobić. Są w AP w typy przejść i przy każdym z nich tak mam... oczywiście na początq ustawiam, że 48kHz, ale to i tak nic nie daje. Próbowałem reinstlaować AP, to samo. Exportować do innego pliq, to samo... kiedyś robiłem i tego nie miałem... ;/ Kto pomoże? Z góry dziękuję. :cry:


niedziela, 7 sierpnia 2005, 00:34
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post 
Albo mam to, że jak mam koniec ścieżki dźwiękowej i ma być wyciszenie: jak zrobie to ręcznie (VOLUME) to jest dobrze, ale jak dodam przejście, to jest źle... :x


niedziela, 7 sierpnia 2005, 00:35
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 31 lipca 2005, 09:51
Posty: 23
Lokalizacja: koło Łodzi
Post Pstrykanie przy przejściach dźwięku w Adobe Premiere 1.5...
Mam ten sam problem co ty, Nefresh. Ja nawet bez robienia jakichkolwiek przejść, jedynie powycinałem część filmiku, wyeskportowałem do avi i przy głośniejszych partiach dźwięku słychać "pstrykanie". Rozwiązaniem tego problemu okazało się, dla mnie, eksportowanie osobno obrazu i dźwięku.


niedziela, 7 sierpnia 2005, 09:05
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post Hmmm...
Kurde, to będą jaja... Bo robię ważny film z imprezy rodzinnej, a czasu mam bardzo mało... :cry: A przecież dźwięku nie mam przesterowanego... Grzebałem w ustawieniach karty dźwiękowej i jest dobrze. Zrobię tak jak Ty mi napisałeś... może to coś da. Ja używam Canopusa ProCodera 2. Jak co, to napisze o efekcie pracy. Dziękuję i pozdrawiam! :lol:


niedziela, 7 sierpnia 2005, 11:03
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 13 października 2004, 21:43
Posty: 128
Lokalizacja: Silesia
Post 
Dzięki rzimku! Zrobiłem tak jak to napisałeś i rzeczywiście działa. Wyeksportowałem osobno obraz i osobno dźwięk, później utworzyłem nowy projekt w AP i tylko wstawiłem te dwie ścieżki. Wyeksportowałem do gotowego AVIka! Gotowe! Nie wiem, co jest powodem tego typu problemu... :? Ale wielkie dzięki!

_________________
- Od kiedy my jesteśmy na "ty"?
- No ty pierweszy zacząłeś...!


poniedziałek, 15 sierpnia 2005, 10:24
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 6 listopada 2003, 00:09
Posty: 107
Lokalizacja: Radom
Post 
Witam
A czy napewno jest to wersja premiere pro 1.5. Miałem podobne problemy w pierwszej wersji premiere pro (wersja 7.0). W wersji 1.5 wszystko jest ok.
Pozdrawiam, Grzesiek.


poniedziałek, 12 września 2005, 12:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL