Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 05:48




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 JAK ZROBIC EFEKT ZWOLNIONEGO OBRAZU PRZEZ JAKIS MOMENT 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 20 sierpnia 2005, 12:28
Posty: 5
Lokalizacja: KrK
Post JAK ZROBIC EFEKT ZWOLNIONEGO OBRAZU PRZEZ JAKIS MOMENT
MAM PROBLEM. TERAZ ROBIE W ROXIO WIDEO WAVE I NIEZLE SIE ZPISUJE TYLKO NIE WIEM CZY PROGRAM TEN JEST WYBRAKOWANY W TEGO TYPU EFEKT ZWOLNIONEGO RUCHY. CHODZI MI GŁUWNIE BY RUCH NA WIDEO BYŁ ZWOLNIONY PRZEZ JAKIS MOMENT I NIE MOGE TEGO ROZKMINIC PEWNIE TO JEST PROSTE ALE JESTEM ZIELONY TAKZE PROSZER O POMOC :roll: POZDRO I DZIEKI Z GÓRY [/img]

_________________
kilaz GROUP


sobota, 20 sierpnia 2005, 12:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Było niedawno na forum, trzeba zajrzeć do archiwum / opcja SZUKAJ/ 8)


sobota, 20 sierpnia 2005, 13:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post 
Witam, a przy okazji mam pyt: czy spowolnienie obrazu np. o 50% (w AP Pro) zawsze musi się wiązać z utratą jakości???? czy są jakies sposoby inne, aby nie tracić jakości????

Pozdro


środa, 24 sierpnia 2005, 13:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
Przy spowolnieniach w AP nie traci się na jakości... co najwyżej na płynności.

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


środa, 24 sierpnia 2005, 15:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Mylisz sie, Anthus. Jak spowalniasz to trzeba dać flicker removal, żeby to jakoś wyglądało i w takiej sytuacji zawsze traci się na jakości. Generalnie wszystkie metody zwolnienia nie korzystające z interpolacji klatek powodują utratę jakości.
Polecam przeczytać: http://www.efix.pl/forumefix/viewtopic.php?t=2835


środa, 24 sierpnia 2005, 16:59
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 29 marca 2004, 20:29
Posty: 391
Lokalizacja: Poznań
Post 
-Damian- napisał(a):
Mylisz sie, Anthus.


No, to nie pierwszy i nie ostatni raz :wink: Trzebaby się upewnić, zanim coś się powie.... :? na szczęście ja korzystam z interpolacji klatek :]

_________________
AntHus
http://www.kosakowscy.pl
http://www.kronikababusia.prv.pl


środa, 24 sierpnia 2005, 22:24
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL