Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 20:13




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 radial blur 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2005, 03:54
Posty: 22
Lokalizacja: Kraków
Post radial blur
Witam. Niewiem jak zrobic taki efekt ze mam wstawione do AP zdjecie ktore trwa 10 sekund no i chcialbym dodac tam efekt radial blur/zoom tylko wszystko polega na tym zeby na poczatku radial był 0% i z czasem rosł do 100% jak to zrobic. wiem ze to cos z klatkami kluczowymi ale niewiem jak to mam dodac napiszcie mi wszystko dokladnie bo nie kapuje tego troszke eeheheh z gory thx


poniedziałek, 5 września 2005, 19:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Specjalnie dla ciebie tutorial:
1. uruchamiasz premiere
2. importujesz zdjęcie
3. kładziesz zdjęcie na timeline
4. naciskasz F1, albo wybierasz Help-> Adobe Premiere Pro Help
5. klikasz search
6. wpisujesz keyframes i klikasz search (opcjonalnie możesz użyć klawisza enter)
7. czytasz co pisze nt. keyframes
8. zdobywszy nową wiedzę wykonujesz pożądany efekt

P.S. Mniej czasu zajęło by mi opisanie wykonania efektu, ale nie lubię się powtarzać :evil:


poniedziałek, 5 września 2005, 20:00
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 6 sierpnia 2005, 03:54
Posty: 22
Lokalizacja: Kraków
Post 
Czy jest ktos kto moglby napisac jak to zrobic? Gdyz poprzednia osoba chyba sama nie umie zrobic tego efektu ! Pomoc to kazdy glupi umie przeczytac, ja tez przeczytalem ale dalej niewiem jak urzyc tych klatek kluczowych ! pomocy
PS: proszę osobe ktora napisałą posta przede mna o nie zabieranie juz głosu gdyz niewnosza nic co by bylo dla mnie przydatne. dziekuje


czwartek, 8 września 2005, 19:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
zico_nb napisał(a):
Czy jest ktos kto moglby napisac jak to zrobic? Gdyz poprzednia osoba chyba sama nie umie zrobic tego efektu !
Ta osoba już kiedyś opisała jak to zrobić
Cytuj:
Pomoc to kazdy glupi umie przeczytac, ja tez przeczytalem ale dalej niewiem jak urzyc tych klatek kluczowych !
zgadza sie, każdy głupi umie przeczytać. Ale nie każdy głupi zrozumie.
Cytuj:
PS: proszę osobe ktora napisałą posta przede mna o nie zabieranie juz głosu gdyz niewnosza nic co by bylo dla mnie przydatne. dziekuje
Ups, znów sie nie popisałem :twisted:


czwartek, 8 września 2005, 19:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Witam.
Zobacz np. tutaj.


czwartek, 8 września 2005, 20:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Kolejny dowod, ze wyszukiwarka istnieje w jakims celu. Mrocznym i tajemniczym a jednak celu :)

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


czwartek, 8 września 2005, 20:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL