Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 15:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 AAE 6.5 - jak importowac efekty? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AAE 6.5 - jak importowac efekty?
jak dodaje sie efekty w tym programie?


wtorek, 20 września 2005, 14:27
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
8O


wtorek, 20 września 2005, 14:37
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
chodzi mi o importowanie efektow. sciagnalem z sieci caly katalog i nie wiem jak ich uzyc.


wtorek, 20 września 2005, 16:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Żeby było jasne, w AE nie ma czegoś takiego jak efekty, są filtry i presety do nich. Presety się kopiuje do odpowiedniego katalogu, filtry się instaluje lub kopiuje. Filtry mają rozszerzenie aex, a presety ffx. Przejrzyj zawartość katalogu, w którym jest zainstalowany AE i dojdziesz jak to zrobić.


wtorek, 20 września 2005, 17:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL