Teraz jest wtorek, 26 marca 2019, 14:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak podgladu na monitorze... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post brak podgladu na monitorze...
witam

mam dziwny problem... podczas podgladu materialu na telewizorze znika mi podglad na monitorze tzn pozostaje jedna klatka i kiedy porusze okienkiem klatka sie zmienia na aktualna ale nie ma normalnego podgladu... jest to bardzo dziwna sytuacja gdyz kolega ma ta sama karte czyli videozipa i u niego wszystko jest ok na starym poczciwym geeforceu 4 a na moim 6200 nie dziala podglad jak to mozliwe... czyzby sterowniki nie byly dopracowane i nie obslugiwaly jeszcze trybu overlay? sam nie wiem co mam zrobic a patrzenie caly czas na telewizor nie usmiecha mi sie za bardzo... prosze o pomoc jesli ktos wie jak mam rozwiazac ten problem... z gory dziekuje i pozdrawiam

Marek


wtorek, 20 września 2005, 20:40
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
może w ustawieniach monitora kombinuj, może klon :roll:


środa, 5 października 2005, 01:57
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL