Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 20:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Adobe Premiere - Cięcia 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 26 sierpnia 2005, 17:28
Posty: 10
Lokalizacja: U.S. IL
Post Adobe Premiere - Cięcia
Witam!
Czy jest moze jakas wtyczka lub cos takiego do Adobe Premiere, ktora by pokazywala wszystkie cięcia zrobione podczas filmowania w klipie filmowym?


niedziela, 9 października 2005, 17:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
znajdź po prostu program który podczas zgrywania materiału dzieli na ujęcia.
W przypadku kart Matroxa jest to Matrox Media Tools.
Ja ostatnio znalazłem sprytny programik Mainconcept MPEG Encoder.
Mam nadzieje, że o to chodzi :) bo nie o cięcia podczas edycji materiału.


poniedziałek, 10 października 2005, 08:55
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 26 sierpnia 2005, 17:28
Posty: 10
Lokalizacja: U.S. IL
Post 
Glownie chodzi mi wlasnie o program, ktory podczas edycji klipu w AP by dzielil ciecia, ktore zostaly zrobione podczas krecenia filmu kamera.


poniedziałek, 10 października 2005, 12:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 349
Post 
Wiele programów posiada taką możliwość. W Adobe Premiere Pro należy "odznaczyć" opcję scene detections i po krzyku.
Pozdrawiam.


poniedziałek, 10 października 2005, 12:52
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 26 sierpnia 2005, 17:28
Posty: 10
Lokalizacja: U.S. IL
Post 
Ja uzywam Adobe Premiere 6.5 i czy w tej wersji programu jest jakas opcja, ktora to umozliwia lub tez wtyczka?


poniedziałek, 10 października 2005, 13:13
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 sierpnia 2004, 14:48
Posty: 349
Post 
W tej wersji programu nie ma takiej możliwości. Zainteresuj się może scenalizerem.
Pozdrawiam.


poniedziałek, 10 października 2005, 14:25
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 26 sierpnia 2005, 17:28
Posty: 10
Lokalizacja: U.S. IL
Post 
A moze wie ktos czy sa jakies wtyczki dodatkowe, ktore to umozliwiaja. :)


poniedziałek, 10 października 2005, 14:30
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 13 czerwca 2005, 08:02
Posty: 67
Post 
Najnowsza wersja AP Pro 1.5 posiada wykrywanie scen jako standard. Niestety nie wiem, czy istnieją jakieś wtyczki umożliwiające to w starszej wersji, czyli 6.5, bo standardowo, jak napisał Slavid, takiej opcji brak.


środa, 12 października 2005, 18:43
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 26 sierpnia 2005, 17:28
Posty: 10
Lokalizacja: U.S. IL
Post 
Ok, dzieki za odpowiedz. Poszukam jeszcze moze cos innego.
Pozdrawiami


czwartek, 13 października 2005, 00:17
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL