Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 08:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 trzaski w scieżce dzwiękowej w Apremiere 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 października 2005, 14:43
Posty: 39
Lokalizacja: Tarnow
Post trzaski w scieżce dzwiękowej w Apremiere
Scieżka dźwiękowa to mp3, na drugiej sciezce dzwiekowej jest glos nagrywany z kamery.Podczas podgladu w AP pro 7.0 wszytko slychac czysto, ale po exportowaniu klipu starsznie trzeszczy, cos jak by ktoś pluł na mikrofon. Trzaski pojawiaja sie glownie przy uderzeniu rekawicy (bokserskiej) ale nie tylko.
Co z tym zrobic ?


niedziela, 23 października 2005, 14:17
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 października 2005, 14:43
Posty: 39
Lokalizacja: Tarnow
Post 
wlasnie wyexportowalem samo audio i audio nie trzeszczy.Dziwna sprawa.


niedziela, 23 października 2005, 14:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Pierwsza wersja AP Pro miała błędy w audio.
Nowa - AP Pro 1.5 już tych błędów nie ma i funkcje audio działaja prawidłowo.
Najlepsze wyjście w tej sytuacji to upgrade do v. 1.5


niedziela, 23 października 2005, 16:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 października 2005, 14:43
Posty: 39
Lokalizacja: Tarnow
Post 
Hmmm dziwna sprawa zeby program za takie pieniadze robił taki syf no i zeby w ogole cos takiego wypuscili na rynek. Ale nic mi nie zaszkodzi sprobowac upgradeowac.Czy APP 1.5 to jest nowy program czy uprgrade do APP 7.0? Dlaczego upgrade ma nizszy numer niz podprzednik, ? w sofcie raczej tendencja jest odwrotna.Czy 1.5 czyta pliki projektu z 7.0 ?


niedziela, 23 października 2005, 20:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
Oficjalną nazwą nowego programu firmy Adobe do NLE było ADOBE PREMIERE PRO.
Po niecałym roku czasu z uwagi na występujące w nim błędy (oprócz problemów z audio także z podziałem materiału na sceny w trakcie zgrywania na HDD) ukazała się nowa pełna wersja - AP Pro 1.5
Ostatnio do tej wersji dodano obsługę formatu HDV.

AP Pro 1.5 czyta pliki i projekty z AP Pro jak również ze starych wersji AP 6.0 i 6.5 lecz z pewnymi niewielkimi ograniczeniami.


niedziela, 23 października 2005, 23:56
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 8 października 2005, 14:43
Posty: 39
Lokalizacja: Tarnow
Post 
Czyli musze zainstalwac 1.5 wyinstalowac 7.0.Myslisz ze moge to zrobic gdy juz film bedzie gotowy i pozostanie mi tylko wyeksportowanie filmu ?(niechce sie przerzucac teraz na inna wersje bo musze ten klip jak najszybciej skonczyc.


poniedziałek, 24 października 2005, 17:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL