Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 13:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Brzydki obraz 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 14 lipca 2005, 08:30
Posty: 6
Post Brzydki obraz
Witam, mam nastepujacy probem, zrzucilem film z kamery na dysk i gdy go wlaczam w virtual dub'ie lub po zmontowaniu w pinnacle obraz wyglada tak Obrazek
Jednak gdy wlaczam go np. w allplayerze, bezposredni obraz jaki byl nagrany, wyglada normalnie. Wiecie w czym moze byc problem?


niedziela, 27 listopada 2005, 15:03
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
przeplot, ten pieprzony przeplot!!
moderatorzy zróbcie coś do cholery bo co drugie pytanie jest o przeplot!!
LITOŚCI!!

_________________
Obrazek


niedziela, 27 listopada 2005, 15:31
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 14 lipca 2005, 08:30
Posty: 6
Post 
A skad ja mam wiedziec co to jest? Przejrzalem topic przyklejony oraz kilkanascie ostatnich watkow i nic nie bylo o czyms takim, wiec pytam.


niedziela, 27 listopada 2005, 18:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki i wpisać "przeplot":
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/search.php?mode=results 8O

Tylko czasu i cierpliwości do czytania :D :lol: :wink:


niedziela, 27 listopada 2005, 19:26
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 26 sierpnia 2004, 18:50
Posty: 251
Post 
Mietek napisał(a):
Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki i wpisać "przeplot":
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/search.php?mode=results 8O


Przeciez napisal, ze nawet nie wie co to jest, to skad mial wiedziec jak sie to nazywa :D


niedziela, 27 listopada 2005, 20:58
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
właśnie o tym pisałem!!

dlaczego, mimo zapowiedzi, wciąż nie ma FAQ??!!

dowiedziałby się i od razu skorzystał z podanych linków. a tak przy wyszukiwaniu "przeplotu" pojawi się kolejny, nic nie wnoszący wątek.

SYF!!

_________________
Obrazek


niedziela, 27 listopada 2005, 21:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 13 października 2004, 22:11
Posty: 109
Lokalizacja: Małogoszcz
Post odp:
oczywiście jeżeli będe to oglądał na TV to przeplotu nie będzie??? :?:

_________________
Nagrywam: Canon MV 750i
Montuje: UVS 9.0


poniedziałek, 28 listopada 2005, 08:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 marca 2003, 22:34
Posty: 425
Post 
Przeplot będzie, bo po to on tam jest.
Inną nazwą przeplotu jest: interlace. I pod tym hasłem może być łatwiejszy do znalezienia.

_________________
hi-rek


poniedziałek, 28 listopada 2005, 19:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL