Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 02:45




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Jak zrobić cenzurę twarzy ? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 grudnia 2005, 02:38
Posty: 10
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post Jak zrobić cenzurę twarzy ?
Witam ! Tworzę film w którym musiałbym zacęzurować twarz ... da sięto zrobić programem pinnacle studio 9, czy trzeba mieć do tego jakiś specjalny program, czy też jakiś profesionalny program do tworzenia filmów. Z góry dziękuje wam za pomoc. Pozdrawiam !


sobota, 3 grudnia 2005, 02:41
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
mam nadzieje, że nie weźmiecie tego za reklamę - nie chciało mi się przepisywać Obrazek

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


niedziela, 4 grudnia 2005, 00:33
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 grudnia 2005, 02:38
Posty: 10
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post 
Mati dziekuje ci bardzo :-) Masz u mnie piwo :-) zaraz będe sie z tym bawić :-) z tego co widzę to jest z jakiejś gazety ! gdzie z jakiej to jest gazety ? Jeśli można wiedzieć albo z jakiego artykułu ! ( jak chcesz możesz odpisać prywatnie, bo nie wiem czy tego nie uznają jako reklame )


niedziela, 4 grudnia 2005, 00:55
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
To jest z gazety Komputer Świat Ekspert, ale.....To jest gazeta o komputerach, wyjątkowo na prośbe czytelników zamieścili artykuł o tym Pinaclu więc nie ma co kupować specjalnie dla celów video.

PS. Kiedy idziemy na to piwo :)

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


niedziela, 4 grudnia 2005, 01:07
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 3 grudnia 2005, 02:38
Posty: 10
Lokalizacja: Ruda Śląska
Post 
Oki spoko dzięki ! Właśnie oglądam twoją stronke ... i oglądam też filmiki ... dobra robota :-) fajne efekty super ujęcia ... Pozdrawiam ! Mam jeszcze jedno pytanie te filmy ktore masz na stronie były robione przez Pinnacle studio 9 czy też używałeś innych programów ? :-)


niedziela, 4 grudnia 2005, 01:18
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 września 2004, 12:32
Posty: 124
Post 
Cytuj:
To już zrobił się nam delikatny off- topic
Wogóle nie używam Pinacl'ów, montuje w Vegasie :)

_________________
Zapraszam na stronę http://www.kamerman.prv.pl


niedziela, 4 grudnia 2005, 01:45
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL