Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 13:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 montaż i dzwięk 5.1 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:06
Posty: 19
Post montaż i dzwięk 5.1
Ostatnio postanowiłem trochę poeksperymentować i nagrałem materiał video (około 30minut) a także do tego materiału na oddzielnym sprzęcie oddzielne ścieżki audio, jako że kamera była ustawiona tylko w jednym miejscu a mikrofowy umieszczone tak jak jest w przypadku 5.1 i tu mam problem - jak to zmontować i w czym - w AP Pro nigdzie nie widze takiej opcji i nie mam pojęcia jak to zrobic aby podczas odtwarzania rzeczywiście był dźwięk 5.1


środa, 28 grudnia 2005, 01:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Z tego co pamietam AP Pro w opcjach exportu ma ustawienie dzwieku 5.1 Normalnie dzwiek sklada sie do 5.1 w oddzielnych programach w rodzaju Protools.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


środa, 28 grudnia 2005, 02:35
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:06
Posty: 19
Post 
Dzięki wielki - będe eksperymentował POzdrawiam


piątek, 30 grudnia 2005, 11:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 6 lutego 2006, 11:33
Posty: 8
Post 
w LE6 jest mozliwosc zrobienia 5.1 ze stereofoni:)
mozna podniesc lub opuscic wartosci na kazdej z 6 sciezek
a podczas zgrywania materialu pyta czy ma wzucic stereo, 2X sereo czy 5.1 , ......................... prostrzego edytora 5.1 nie widziałem !!!
pozdro


poniedziałek, 6 lutego 2006, 13:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:06
Posty: 19
Post 
LE6 - rozwiń prosze skrót


poniedziałek, 6 lutego 2006, 14:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
mariomn napisał(a):
LE6 - rozwiń prosze skrót


Liquid Edition 6.x

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


poniedziałek, 6 lutego 2006, 16:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
(W polskiej wersji tańszy i postrzy nei porywający możliwościami ale)Pinnacle STUDIO 10+ tez potrafi 5.1 :).

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 9 lutego 2006, 00:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Posiwiały i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL