Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 11:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 APremire PRO- zciemnienie... 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post APremire PRO- zciemnienie...
Czy jest możliwość całościowych zmian jasności obrazu w projekcie Ap Pro?
mam gotowy klip i chciłbym cały obraz przyciemnić; filtr dzięki któremu moge to zrobić działa tylko na pojedyńcze ujęcia, a ja mam ich ponad 200...
Czy istnieje sposób, abym zrobil to "jednym klockiem"?


poniedziałek, 9 stycznia 2006, 13:06
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
W przypadku AP Pro1.5 można skorzystać z zagnieżdżenia sekwencji.


poniedziałek, 9 stycznia 2006, 13:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
czy mozesz troche więcej na ten temat, bo niestety nic mi to nie mówi...
Ostatecznie wymysliłem , ze cały projekt wyeksportuję do jednego pliku mpeg2 i zarzucę cos z filtrów...


poniedziałek, 9 stycznia 2006, 14:24
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Utwórz nową sekwencję i zaimportuj cały timeline, który stanie się jednym klipem.
We wcześniejszych wersjach AP nazywało się to klipem wirtualnym, a w AP Pro zagnieżdżeniem sekwencji.


poniedziałek, 9 stycznia 2006, 14:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
THX :) tak zrobiłem , zobaczę jeszcze czy efekt jest widoczny (czy dobry filtr zarzuciłem)


poniedziałek, 9 stycznia 2006, 17:03
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 24 stycznia 2006, 17:22
Posty: 118
Lokalizacja: Szczecin City
Post 
Nakładasz efekt na jeden klip - potem "copy" - zaznaczasz wszystkie pozostałe i "paste attributes".


środa, 25 stycznia 2006, 21:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 11 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL