Teraz jest sobota, 28 listopada 2020, 16:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 jaki program ma efekt cofania czasu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 stycznia 2006, 23:18
Posty: 4
Post jaki program ma efekt cofania czasu
witam szukam progrmu do domewj edyscji wideo ktory posiada efekt cofania czasu. czy mozecie poradzic ktory bedzie mial cos takiego.


piątek, 6 stycznia 2006, 23:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
O KURCZE... NAPISZ WIECEJ BO NAPRAWDĘ TRUDNO SIE DOMYŚLEĆ :)
POZDRAWIAM


piątek, 6 stycznia 2006, 23:23
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3291
Post 
:lol:
też bym chciał mieć taki program

pozdro.

_________________
Obrazek


piątek, 6 stycznia 2006, 23:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 18 lutego 2003, 19:06
Posty: 271
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
Ja to bym chciał tak chociaż z 10 lat ale z tym rozumem co mam. Ale by sie działo, oj działo. Czy ktoś ma taki program. Sprzedam chałupe i kupie, a co mi tam. "A tak poza tym wszyscy zdrowi".

_________________
Sony VX 2100 UMS 7.0 i Vegas 7.0 GG 3788966


piątek, 6 stycznia 2006, 23:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
Grass a słyszałeś chociaż nazwę? Zassam z netu i będę miał 19 lat ;)
Proszę....


piątek, 6 stycznia 2006, 23:34
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3291
Post 
no kurcze miałem go ale mi dysk padł...

_________________
Obrazek


sobota, 7 stycznia 2006, 00:04
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 stycznia 2006, 23:18
Posty: 4
Post no ladnie czyli nie ma takiego progsa?
no bo ja juz nic nie rozumiem czyli nie znacie takiego programu w ktorym moglbym zastosaowac ten efekt tzn ze no weicie ze tak jak przy przewijaniu kasety video na podgladzie :D . kurde szkoda a adobe after effects 6 nie ma czegos takiego?


sobota, 7 stycznia 2006, 11:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
ha, ha

juz dobrze...


wartosc speed z minusem
i sie czas cofa...

Pozdrawiam


sobota, 7 stycznia 2006, 12:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
ale się ubawiłem ... :D

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


sobota, 7 stycznia 2006, 14:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 6 stycznia 2006, 23:18
Posty: 4
Post 
no dobara ale jak nazywa sie taki program w ktorym moge dac - na wartosci speed? bo ja uzywam unlada i pinacle a mam jeszcze adobe preimier i after effects (oczywiscie wszystkie demo :D )


sobota, 7 stycznia 2006, 17:36
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
zobacz w "adobe preimier" powinien mieć coś takiego...

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


sobota, 7 stycznia 2006, 17:49
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 6 listopada 2005, 19:20
Posty: 6
Post 
w premiere w speed/duration zaznaczasz reverse speed


sobota, 7 stycznia 2006, 19:57
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
W Pinnacle Studio 10+ w zakładce podstawowych efektów jest opcja ustawiania prędkości obrazui dźwięku można wybrac wartość od 10 do 500% i zaznaczyć opcję odwróć. Czasem jednak dzieją sie dziwne rzeczy jesli taki materiał cofnięty przytniemy, coś mu się przestawia i nie otrzymujemy tego co byśmy chcieli :). Ale jesli nakładać efekt po przycięciu działa w porządku. Jest nawet opcja płynnego ruchu :).


wtorek, 10 stycznia 2006, 01:20
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 20 czerwca 2004, 16:24
Posty: 54
Lokalizacja: Wielkopolska południowa
Post 
Witam,
"UNLAD" w wersji 9 tez ma ten efekt w opcji "reverse".
Pozdrawiam


wtorek, 10 stycznia 2006, 08:01
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 11 września 2004, 07:39
Posty: 13
Post 
Premiere 6 w opcjii speed wpisujemy wartość ze znakiem "-" (minus).
Wartości od -1 do -99 obraz spowolniony, -101 do -500(?) obraz przyspieszony (oczywiście do tyłu).


wtorek, 10 stycznia 2006, 10:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL