Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 19:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 herogliph a polskie litery 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post herogliph a polskie litery
zaczełem właśnie testować herogliph 2.0 zainstalowany razem z pinnacle 9.3 . program jest po angielsku i nie widzę w nim możliwości wstawienia polskich znaków . może jest na to jakiś sposób niestey nie znam na tyle angielskiego żeby to sprawdzić w opcjach. :roll:


środa, 8 lutego 2006, 23:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 24 października 2005, 11:43
Posty: 43
Post 
Mam podobny problem lecz z Adobe After Efects. Program ten widzi wszystkie czcionki tylko nie polskie.


środa, 8 lutego 2006, 23:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Heroglyph, AE, zatem w obu przypadkach powinny być!


czwartek, 9 lutego 2006, 01:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL