Teraz jest czwartek, 21 marca 2019, 16:14




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Malutki problem z dzwiekiem w AE. Moze ktos pomoze? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 01:57
Posty: 27
Lokalizacja: Kielce
Post Malutki problem z dzwiekiem w AE. Moze ktos pomoze?
Mam pytanie.
Moze i banalne ale ja nie wiem jak to zrobic
W premierze gdy przesowam kursor po Timeline slysze dzwiek w glosnikach czy tam w TV w zaleznosci jak mam podpiete.
W After Effects 6.5 przesowam i cisza!!!
Gdy wejde w okno "Time Controls" i wcisne "RAM Preview" to jak najbardziej po przeliczeniu slychac wszystko jak nalezy!!
Problem w tym ze nawet po przeliczeniu przez AE dzwieku gdy go chce odsluchac na timeline "jezdzac suwakiem" nie da sie znowu.
A przykladowo chce wejsc w konkretny bit piosenki i nie moge bo nie slysze kiedy sie on zaczyna.
Wiem ze w zakladce audio jest opcja WaveForm, ktora pokazuje charakterystyke utworu ale nie zawsze widac gdzie sie konkretny dzwiek pojawia Lepiej gdy sie ma aktualny podglad i slyszy co sie robi
Ma ktos jakies sugestie??
Jak sie nie da to napiszcie mi poprostu ze to nie mozliwe!!
Pozdrawiam


czwartek, 9 lutego 2006, 12:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Nie da sie, chyba w AE 7 zostało to wprowadzone.


czwartek, 9 lutego 2006, 13:27
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 01:57
Posty: 27
Lokalizacja: Kielce
Post 
Tak myslalem, bo sie obszukalem tej funkcji jak glupi :)
Dzieki za info.
Pozdrawiam


czwartek, 9 lutego 2006, 23:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
-Damian- napisał(a):
Nie da sie, chyba w AE 7 zostało to wprowadzone.


Obawiam się, że nie zostało :(


czwartek, 9 lutego 2006, 23:11
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 4 lipca 2005, 12:46
Posty: 102
Lokalizacja: Bełchatów
Post hmm
ja sobie radze trzymajac wcisniety alt i jezdzac po timelinie albo od czasu do czasu na numerycznej wciskam "."

_________________
----------------------------------
time .... relative .....


czwartek, 9 lutego 2006, 23:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
No rzeczywiście prawy alt pomaga!! :)


czwartek, 9 lutego 2006, 23:23
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 31 lipca 2004, 01:57
Posty: 27
Lokalizacja: Kielce
Post 
Grafix dzieki.
Pomaga i to baardzo.
Mozna bylo sie domyslic bo w premierce ma podobne zastosowanie, tylko ze tam chodzi o nieprzerenderowany obraz ktory mozna sobie podejrzec wciskajac "alt".
Jeszcze raz dzieki za dobra rade.
Pozdrawiam


czwartek, 9 lutego 2006, 23:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL