Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 07:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 25k/s + 29,97k/s -> 25k/s 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 grudnia 2005, 22:40
Posty: 17
Post 25k/s + 29,97k/s -> 25k/s
Chcę dodać scenę, tylko jest ona zapisana w formacie 29,97 klatek na sekundę do filmu w formacie 25k/s. W jaki sposób mogę przerobić ją na 25 k/s bo w Pinnaclu nie potrafię tego.
Próbowałem przerobić to na 30k/s a później na 25 ale nie wyświetla mi takiej możliwości
Ma ktoś jakiś pomysł?


czwartek, 9 lutego 2006, 21:05
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 grudnia 2005, 22:40
Posty: 17
Post 
nikt nie wie jak to zrobić czy może na forum tyle razy to już się powtarzało, że nikt nawet nie odpowiada. szukałem na forum ale nic na ten temat nie znalazłem, jakby ktoś wiedział albo znał program to niech napisze, będę wdzięczny


piątek, 10 lutego 2006, 20:36
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 28 października 2004, 16:25
Posty: 21
Lokalizacja: Słońsk woj.lubuskie
Post klatki
Ja pracuje na Ulead media studio pro 7 , i ta szybkość klatek wskazuje że jest to NTSC ja to przerabiam normalnie na PAL i żadnych z tym problemów nie mam wtedy szybkość jest standartowa jak na PAL to znaczy 25 klatek na sekundę i wstawiam taką przerobiony klip do projektu oi pracuje dalej


piątek, 10 lutego 2006, 21:45
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 grudnia 2005, 22:40
Posty: 17
Post 
a jak mogę zmienić ntsc na pal w pinnaclu


piątek, 10 lutego 2006, 23:25
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 28 października 2004, 16:25
Posty: 21
Lokalizacja: Słońsk woj.lubuskie
Post klatki
Przykro mi bardzo ale nie wiem.


sobota, 11 lutego 2006, 00:35
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 25 stycznia 2006, 20:13
Posty: 63
Lokalizacja: silesia
Post 
w AP po prostu zapisuje sie w PALU i jest - ale mysle ze przejscie z NTSC na PAL nie powinna byc jakims problemem :) niestety(a moze i stety) nie pracuje na PINACLE-u

_________________
dobry montaz - to taki ktorego nie widac !


środa, 15 lutego 2006, 18:48
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 13 grudnia 2005, 22:40
Posty: 17
Post 
już sobie poradziłem, użyłem VirtualDubMod


środa, 15 lutego 2006, 19:39
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL