Teraz jest sobota, 23 marca 2019, 00:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Napisy 3d na czolowke 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 31 stycznia 2006, 01:39
Posty: 89
Post Napisy 3d na czolowke
Jak zrobic napisy 3d?

Uzywam after effect 6.5 i premiere 1.5pro i chce zrobic krotka animacje na czolowke. czy w tych programach to zrobie fajnie? czy tez musialbym uzyc jakiegos innego aby utworzyc napis 3d.

Jesli w after efeect moge zrobic 3d napis to jak, gdzie ta opcja sie znajduje?

z gory dzieki.


poniedziałek, 27 lutego 2006, 12:10
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
mikul22 napisał(a):
Uzywam after effect 6.5 i premiere 1.5pro i chce zrobic krotka animacje na czolowke. czy w tych programach to zrobie fajnie? czy tez musialbym uzyc jakiegos innego aby utworzyc napis 3d.


Zrobisz

mikul22 napisał(a):
esli w after efeect moge zrobic 3d napis to jak, gdzie ta opcja sie znajduje?


Chyba żartujesz, "opcja"??? to nie jest soft "plug&play" czytaj forum to się dowiesz.
A jeśli chodzi o prostszy program to Cool3D

Pozdrawiam


poniedziałek, 27 lutego 2006, 15:15
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post Re: Napisy 3d na czolowke
mikul22 napisał(a):
Jesli w after efeect moge zrobic 3d napis to jak, gdzie ta opcja sie znajduje?
trzy ikonki w lewo od "zrób matrixa", zaraz pod "zrób star wars"


poniedziałek, 27 lutego 2006, 18:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
Cytuj:
trzy ikonki w lewo od "zrób matrixa", zaraz pod "zrób star wars"

:lol: Dobre


poniedziałek, 27 lutego 2006, 19:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Damian mylisz sie. Tam jest guzik "Zrob jak profesjonalny film". To o co chodzi koledze jest pomiedzy "Zmontuj idealnie", "zrob smoka" i "spraw aby bylo super". Maly blad ale zawsze.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


poniedziałek, 27 lutego 2006, 21:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Czyli zmienili co nieco w najnowszym AE, w 6.5 npewno nie ma smoka :lol:


poniedziałek, 27 lutego 2006, 21:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL