Teraz jest poniedziałek, 25 marca 2019, 18:19




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
 Jaki program do montażu??? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post Jaki program do montażu???
Witam,
jaki byście polecili w porządny program do obróbki wideo do ok.2tys. i gdzie w miarę najtaniej można go dostać?

_________________
pablo0129


sobota, 4 marca 2006, 10:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Jest wiele dobrych programów, ale dla mnie "najporządniejszy" jest AP Pro, ale on raczej przekroczy Ci planowaną kwotę.


sobota, 4 marca 2006, 12:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 16 lutego 2005, 09:35
Posty: 396
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
Weź Vegasa , zaczyna mojawiać się u nas w ofertach większych firm . Adresy polskich dystrybutorów na stronie SONEGO http://mediasoftware.sonypictures.com/ . I dużo pomocy na sieci , a nawet bardzo dużo. Nie przekroczy kwoty .


sobota, 11 marca 2006, 23:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 6 października 2003, 21:27
Posty: 223
Lokalizacja: W-wa
Post 
Polecam Avida Xpressa DV, kosztuje dokładnie 2 tyś brutto. Jeśli się zdecydujesz to napisz do mnie.

_________________
http://www.kiwifilm.pl


niedziela, 12 marca 2006, 00:42
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 22 września 2003, 22:21
Posty: 45
Lokalizacja: Opole
Post 
Polecam Ulead Video Studio 9. Popróbuj najpierw wersję trialową

_________________
Andrzej


poniedziałek, 13 marca 2006, 11:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2003, 20:25
Posty: 1600
Lokalizacja: Tarnów
Post 
"zassaj" sobie Ediusa 3 Pro w wersji TRIAL. Całkiem niezła alternatywa dla drogiego oprogramowania Adobe.
http://www.canopus.com


poniedziałek, 13 marca 2006, 12:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Równiez polecam EDIUS'a nie zmula kompa, nie wymaga karty WIDEO :), podgląd montowanego obrazu na ekranie TV przez złącze Fire Wire!! Mniam DUUUUŻE możliwości!!!


poniedziałek, 13 marca 2006, 12:57
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 stycznia 2006, 21:34
Posty: 61
Post 
A co powiecie o Ulead MediaStudio Pro 7.0 PL????????????????????????????

_________________
pablo0129


poniedziałek, 13 marca 2006, 16:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
cenzi napisał(a):
podgląd montowanego obrazu na ekranie TV przez złącze Fire Wire!!
Gdzie można kupić taki telewizor z fi-wi?


poniedziałek, 13 marca 2006, 16:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
pewnie w Media - Markt ! To sklepy "nie dla idiotów" :D

Edius -> Fire-Wire -> magnetowid/kamera -> TV ;P

to info dla tych co mają wątpliwości ;>

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


poniedziałek, 13 marca 2006, 16:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
jeesoo, ja to wiem, moje pytanie było ironią. 8)


poniedziałek, 13 marca 2006, 16:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 15 września 2003, 12:38
Posty: 541
Post 
Za 350$ można kupić SP DV Converter Pro, działa w obie strony i ma komplet wejść i wyjść w tym S-Video :-) Można podpiąć tv.

Pozdrawiam
Ulv

_________________
"It has secret program of ultimate destruction. All SONYs do." - Largo
"I won't drink your blood because I like you" - Arcueid Brunestud


poniedziałek, 13 marca 2006, 19:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 3 marca 2003, 03:17
Posty: 941
Lokalizacja: Gorlice / Londyn
Post 
Damian : moje info było dla mających wątpliwości ;P Ja wiem że Ty to wiesz ;P Na Twoim talencie do ironii też się znam ;> Mimo że lubię, to stwierdziłem, że należy się małe sprostowanie dla osób kompletnie zielonych w temacie. Pozdrawiam serdecznie ;>

_________________
...według ostatnich sondaży CBOSu 40% polskich nastolatków optymistycznie patrzy w przyszłość, pozostałe 60% nie ma pieniędzy na narkotyki...
_________________
5D


wtorek, 14 marca 2006, 17:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 13 maja 2005, 10:49
Posty: 336
Lokalizacja: Kraków
Post 
Witam
Co to znaczy porządny?
Że niby profesjonalny?
Czy aby przejrzysty, prosty, fachowy, itd?
Czy może posiada taki wypas, że aż ...?
Pytanie szerokie jak zapędy Ministra Ziobro i ambicje polityczne J.Kaczyńkiego?

Ale co by nie być gołosłownym, to polecam ... ULEAD VIDEO STUDIO 8.0
Kosztuje dużo mniej, można sobie "po-inpromizować" i się dużo nauczyć! Bo przecież nie sprzęt czyni fachowca, ....

[ Dodano: Wto Mar 14, 2006 8:14 pm ]
Przepraszam, J. Kaczyńskiego

_________________
NV-GS75; FS Amilo Pro V7010; UVS 8.0


wtorek, 14 marca 2006, 20:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 14 lutego 2005, 20:04
Posty: 164
Lokalizacja: Toruń
Post 
Do MirkaM : gdzie Ty widzisz tak dużo pomocy w sieci do Vegasa.Sam szukam pomocy
w necie ?

Na naszym forum jest 30 postów i to większośc bez odpowiedzi

Ale program jest O.K.


środa, 15 marca 2006, 09:43
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Degenerado i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL