Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 13:49




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 pinnacle problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 23 maja 2006, 17:54
Posty: 1
Post pinnacle problem
mam taki problem bo zrobilem projekt w pinnacle i wszystko bylo super ale jak przyszlo do wypalenia na dvd to pokazalo mi ze jest malo miejsca :/ w jaki sposob moge podzielic projekt aby nagrac go na pary plytach dvd prosze o szybka pomoc


wtorek, 23 maja 2006, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
ile trwa Twójprojekt???
Jeśli do 1.5h to śmiało można zmieścić na 1 DVD więejtez ale obniża sięjakość.
Jeżeli Twój projekt jest naprawdę długi to pozostaje wypalić na DVD dwuwarstwowej albo skopiwac połowę do innego projektu i tam wyapić jako DVD 2 (standardowa jednowarstowową). Studio nei potrafidzielic projektuna płyty:(.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 23 maja 2006, 22:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 13 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL