Teraz jest wtorek, 26 marca 2019, 14:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 After Effects 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post After Effects
Powoli zaczynam zabawe z AE ale mam pytanie dla mnie bardzo istotne. Jaka kolejnosc zachowac, najpierw Premiere a potem AE czy odrazu material do AE i tam obrabiamy. Widzialem pare filmikow z jakis pokazow samochodowych, pare reklam i spotow. Jak wymierzacie klip (chodzi mi o chwilowe przyspieszenie itd.). Zaraz zobacze komentarze w stylu trzeba czasu i cierpliwosci ale chetnie uslysze pare cennych i ciekawych rad.

POZDRAWIAM SERDECZNIE i czekam na informacje. :)


czwartek, 29 czerwca 2006, 15:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Najlepiej Ci zmontowac material i potem przeniesc go do AE. Jesli masz mozliwosc to najlepszym wyjsciem jest przeniesienie timelinen'u a nie wynikowego pliku.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


czwartek, 29 czerwca 2006, 16:51
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 5 stycznia 2006, 16:41
Posty: 298
Post 
A jak przeniesc wlasnie timeline ? Czy jest to tylko mozliwe w production studio ?


czwartek, 29 czerwca 2006, 16:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Cytuj:
A jak przeniesc wlasnie timeline ? Czy jest to tylko mozliwe w production studio ?
Zaimportować projekt premiere albo Kopiuj - Wklej


czwartek, 29 czerwca 2006, 18:36
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 19 września 2006, 22:21
Posty: 58
Post 
Mam problem...tzn.

Przenioslem Timeline z AP do AE (zaimportowalem w AE) ale po wprowadzonych zmianach,ulepszeniach nie mam pomyslu w jaki sposob zapisac moją prace w AE zeby byla "widoczna" pod AP - probowalem zrobic export do pliku projektu AP ,ale po zaladowaniu takiego pliku w AP wszystko jest poukladane tak jak w AE tzn mnostwo sciezek ( cos jakby na styl masek ) nie wyobrazam sobie zeby w taki sposob miala sie odbywac wspolpraca tych programow poniewaz widok xx sciezek a/v w AP jest nie do przyjecia ! Prosze o naprowadzenie, czy cos robie źle ? istnieje jakis inny sposob ? tak zeby układ sciezek zostal niezmieniony ?

z gory bardzo dziekuje za odpowiedz :)

pozdrawiam :)

ps. - AP pro 2 & AE 7.0 pro


środa, 25 października 2006, 20:11
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 7 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL