Teraz jest sobota, 23 marca 2019, 00:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 
 Premiere 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 30 kwietnia 2006, 09:20
Posty: 84
Post Premiere
Mam pytanie co zrobic lub jak zrobic w Adobe Premiere Pro 2.0 aby po konwersji projektu na plyte DVD w otwarzaczach stacjonarnych dvd moznaa bylo przyspieszyc ogladanie z predkosci 1x na np 2x czy 4x


poniedziałek, 10 lipca 2006, 11:21
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
Witam
To jest kwestia odtwarzacza, pod warunkiem że na płytę nagrywasz prawidłowe DVD czyli pliki VOB po authoringu. Przewijanie może nie działać kiedy nagrywasz zwykłego mpeg-a.

Pozdrawiam


poniedziałek, 10 lipca 2006, 11:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 30 kwietnia 2006, 09:20
Posty: 84
Post 
ja mysle ze robie to prawidlowo gdyz po skonczonym projekcie w adobe tworze obraz plyty dvd a pozniej za pomoca nero nagrywam obraz na plyte


poniedziałek, 10 lipca 2006, 17:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
Nie wiem co rozumiesz pod pojęciem obraz płyty. Z Adoba eksportujesz do pliku mpeg, a później authoring jakim kolwiek programem do tego celu, może być też nero.
Pliki prawidłowo przygotowane do DVD muszą mieć postać plików ".vob" i znajdować się muszą w katalogu "VIDEO_TS"


poniedziałek, 10 lipca 2006, 19:14
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 30 kwietnia 2006, 09:20
Posty: 84
Post 
i tak jest ale nie mozna zwiekszac predkosci otwarzania

_________________
zapraszam na odwiedziny http://www.duostyl.pl lub ogladania galerii http://www.fotoaffetto.pl


poniedziałek, 10 lipca 2006, 20:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
No to w takim układzie to wina odtwarzacza.
Pliki tak przygotowane są zgodne ze standartem DVD i muszą się przewijać.


poniedziałek, 10 lipca 2006, 20:50
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 16 stycznia 2005, 19:43
Posty: 7
Post 
Mam pytanie - jak poradzic sobie z Hollywood FX 4.67 lub 5.0 pod Adobe Premiere 2.0, prosze o pomoc.Pozdrawiam


poniedziałek, 10 lipca 2006, 22:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopi ... hlight=hfx

Mam nadzieje że z wersją 2.0 też zagra


wtorek, 11 lipca 2006, 09:04
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 16 stycznia 2005, 19:43
Posty: 7
Post 
LLLLipa jecze raz lipa. Hollywood FX 4.67 i 5.1 w AP 2.0 nie działa, prosze o pomoc, moze ktoś potrafi napisac ( możę już posiada ) poprawnego plugina albo inaczej pomóc w potrzebie.Pozdrawiam. :roll: [/list]


piątek, 21 lipca 2006, 21:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Jak nie działa skoro działa.
Wszystko jest opisane w poście, do którego link podał kolega Dredas.


piątek, 21 lipca 2006, 22:26
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 16 stycznia 2005, 19:43
Posty: 7
Post 
Witam, pracuje na rtx 10 ( wiem ze to muzeum ) i na Ap 2.0 przygotowalem film i autoring na DVD i po nagraniu na DVD material nie idzie plynnie, wystepuje lekki stroboskop. Moze ktos wie jak to zjesc.***pozdrawiam*** :roll:


niedziela, 30 lipca 2006, 22:10
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 11 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL