Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 20:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Levels w AP Pro 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post Levels w AP Pro
Witam!
Pracuje na AP Pro 2.0 ostatnio mialem problem bo nagralem film i w pewnej jego czesci filmowalem (pod slone) byly na planie dwie osoby i reszta jasniejszego planu balem sie wlaczyc backlight bo nie wiedzialem jak to wyjdzie a na testy bylo za pozno, czy jest mozliwosc zastosowac jakis plugin, filtr lub cokolwiek co poprawilo by naswietlenie pierwszego planu (2 osob) ?? bo poziomami nie bardzo towykoryguje :-(

I jeszcze jedno pytanko gdzie kupie online jakies efekty transitions zeby pracowaly z AP Pro 2.0 nie chce linka do Boris Red bo to jest program do tworzenia efektow a ja potrzebuje gotowych transitions. Z góry dzieki za odp. :P

POzdrawiam @LL Video-Montażystów :-)


poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 19:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
Może po części odpowiem na drugą częśc pytania.
Z AP Pro 2 pracuje:
Canopus Video FX,
Canopus Photo Album,
Canopus XPlode,
Pixelan Spice Master,
Pinnacle Hollywood,
Adorage Magic.
Tak, że wybór dosyć spory, a szczegóły z pewnością znajdziesz na stronkach producentów.
Tak na marginesie dodam, że gotowców i w samym Boris'ie 3 jak i jego mniejszym bracie FX nie brakuje.


poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 20:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
shogo23 napisał(a):
czy jest mozliwosc zastosowac jakis plugin, filtr lub cokolwiek co poprawilo by naswietlenie pierwszego planu (2 osob)
a skąd ten jakis plugin, filtr ma wiedzieć co jest pierwszym planem, a co nie?


poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 22:16
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post 
Damian jak kazdy (no prawie) plugin lub filtr posiada opcje ustawien manualnych nie oczekuje od plugina lub filtra czytania w moich myslach...

[ Dodano: Wto Sie 22, 2006 5:39 pm ]
nie bede tworzyl new posta :-) tylko sie odrazu zapytam, mam GF 6600GT czy ona posiada sprzetowy dekoder MPEG2 ?? jezeli tak to jak poprzez AP kodowac sprzetowo do MPEG2 ?


wtorek, 22 sierpnia 2006, 00:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL