Teraz jest niedziela, 24 marca 2019, 20:32




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problem z Ulead VideoStudio 7 SE Basic 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 29 grudnia 2005, 15:54
Posty: 9
Post Problem z Ulead VideoStudio 7 SE Basic
Witam!
Program ten jak zaczynam zgrywać z kamery wyswietla komunikat i przerywa zgrywanie. Formatowałem ostatnio dysk i dalej to samo.... Moja kamera to Panasonic NV-GS17, komp: AMD Athlon 1460 GHz, 256 MB DDR. Czy to wina jest może zbyt małej ilości RAMu? Dodam, że jestem laikiem w tych sprawach:) Proszę o pomoc! Pozdrawiam!


piątek, 29 września 2006, 09:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
A nie probujesz przechwytywac z kamery z konwersja w locie do mpeg2? Przy przechwycie ustaw format wyjsciowy na DV!


piątek, 29 września 2006, 13:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 29 grudnia 2005, 15:54
Posty: 9
Post 
mam wlanie tak ustawione...i po podlaczeniu kamery wyskakuje komunikat (ten pierwszy zalaczony) ale mimo to zaczyna nagrywac. Nie trwa to dlugo, bo nie przekracza minuty, a nastepnie wyskakuje drugi komunikat i konczy sie nagrywanie :( Mam zamiar sprobowac na laptopie, ktory ma wejscie FireWire, ale musze do niego kabel dokupic. Moze to wina programu? Co mozecie polecic amatorowi??:)
Pozdrawiam!


sobota, 30 września 2006, 15:07
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL