Teraz jest niedziela, 16 grudnia 2018, 05:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak paska dźwięku w Pinnacle 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 13:59
Posty: 108
Lokalizacja: warszawa
Post brak paska dźwięku w Pinnacle
witam
Mam pinnacle studio 9 ( 9.3.5)
W oknie przechwytywania, po prawej stronie jest zakładka dźwięku. Wyczytałem,że między wskaźnikami powinien byc suwak ustawiania głośności. Ale u mnie tego suwaka nie ma! Z lewej strony mam suwaki do regulacji obrazu.


wtorek, 14 listopada 2006, 22:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jeżeli mówisz o przechwycie z analogowych źródeł to tak, ale Pinnacle poprawnie współpracuje z swoimi urządzeniami, (choć są wyjątki). Np korzystając z tunera może się zdazyć że nei będziesz miał możliwości regulacji głosu w pinnacle a musisz dokonac regulacji dźwięku poprzez ustawienie poziomu w winows mixer wejście LINE IN. Wszystko zalezy od poprawnego rozpoznania urzadzenia przechwytującego AUDIO I VIDEO.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


środa, 15 listopada 2006, 01:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL