Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 10:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Duch na ekranie 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post Duch na ekranie
Witam. Taki dziwny duch mi na ekran wskoczył. Montowałem film w Premierze, potem tmpgenc do dvd i na ekranie telewizora mam tak jakby jedną klatkę duszka z innego klipu. Rzecz ciekawa nie widać tego na timeline ani podczas odtwarznia na dvd w PC, tylko na telewizorze. Czy to wina przeplotu ? Ale dlaczego ducha nie widać na timeline, nawet gdy powiekszam do opcji 25 na sekundę. Nie ma tam nic a na tv jest !!!
@#$%^@%&$^ !!!!!!!


środa, 27 grudnia 2006, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
odłącz antenę (TV Cable) z gniazda 8)

Są to prawdopodobnie zakłócenia :)

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


środa, 27 grudnia 2006, 23:09
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post 
No nie no bez żartów. Jesli to było na poważnie to duch jest z innego miejsca ale z mojego filmu niestety. Już go usunołem, zapamiętując w którym momencie był, ale usuwając nic nie widziałem tylko przepastną czerń.


środa, 27 grudnia 2006, 23:19
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 29 stycznia 2006, 21:15
Posty: 54
Lokalizacja: Wrocław
Post 
Kossof napisał(a):
Już go usunołem, zapamiętując w którym momencie był, ale usuwając nic nie widziałem tylko przepastną czerń.


E.A. Poe zrobiłby z tego opowiadanie! :)


środa, 27 grudnia 2006, 23:28
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 16 lipca 2005, 13:30
Posty: 110
Lokalizacja: Warszawa
Post 
może dlatego że pracujesz na lcd i potem na bańce wychodzą duchy z czerni :)


środa, 27 grudnia 2006, 23:38
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 26 grudnia 2005, 20:42
Posty: 135
Lokalizacja: warszawa
Post 
No siemasie rozumiec z pracuje na LCD ale mam podgląd na bańkę przez kamere po dv. I nic nie widać na bańce w czasie montażu. A potem z dvd widać na tv. Normanie duchy no....


czwartek, 28 grudnia 2006, 00:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL