Teraz jest sobota, 15 grudnia 2018, 22:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Edius 4 czołówki 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 grudnia 2006, 01:46
Posty: 8
Post Edius 4 czołówki
Witam
Mam pytanko czy i gdzie mozna dostać gotowe projekty na czołówki typu "M jak miłość" lub "Pensjonat pod różą". Widziałem takie pod AP a czy można zdobyć gdzieś takie pod Ediusa 4
Z góry dzieki za odpowiedź


wtorek, 2 stycznia 2007, 01:49
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 30 kwietnia 2006, 09:20
Posty: 84
Post 
a gdzie widziales takie pod AP jak mozna spytac


wtorek, 2 stycznia 2007, 10:57
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 21 grudnia 2006, 01:46
Posty: 8
Post odp
U znajomego M jak miłość i Pensjonat pod różą


środa, 3 stycznia 2007, 00:16
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 30 kwietnia 2006, 09:20
Posty: 84
Post 
rozumiem :D


środa, 3 stycznia 2007, 08:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 28 grudnia 2006, 15:18
Posty: 4
Post Re: Edius 4 czołówki
xpliszek napisał(a):
Witam
Mam pytanko czy i gdzie mozna dostać gotowe projekty na czołówki typu "M jak miłość" lub "Pensjonat pod różą". Widziałem takie pod AP a czy można zdobyć gdzieś takie pod Ediusa 4
Z góry dzieki za odpowiedź



może po prostu weź je od znajomego, napewno sa w avi.


środa, 3 stycznia 2007, 16:05
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
idę o zakład, że są pod ap6 i boris red 3.0 gl demo... :roll:

_________________
Obrazek


środa, 3 stycznia 2007, 17:49
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 listopada 2005, 10:15
Posty: 51
Lokalizacja: podlaskie
Post 
te czołówki da się przerobić ,ale trzeba troszkę pokombinować. :wink:


środa, 3 stycznia 2007, 22:13
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
typowe, POKOMBINOWAĆ... :evil:

_________________
Obrazek


czwartek, 4 stycznia 2007, 12:41
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 2 listopada 2005, 10:15
Posty: 51
Lokalizacja: podlaskie
Post 
pracowałem na adobe przez 5 lat ,dlaczego miałem sobie utrudniać prace po przesiadce na ediusa? Wziąłem to co najlepsze i przystosowałem do pracy z nowym programem ,czy to coś złego?


czwartek, 4 stycznia 2007, 17:30
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL