Teraz jest poniedziałek, 17 grudnia 2018, 10:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 trójwymiarowy obraz 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 września 2006, 18:48
Posty: 4
Post trójwymiarowy obraz
Mam pytanie w jakim programie zrobić taki efekt jak na przykładzie i ewentualnie jak chodzi mi o efekt żeby wyglądało jakby kilka płaskich monitorów stało obok siebie uff mam nadzieję że dobrze to naświetliłem ewentualnie prosiłbym o link do jakiegoś tutka :)


wtorek, 9 stycznia 2007, 12:42
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
koledzy pewnie zaraz powiedzą że w after effect zrobisz cos takiego...

_________________
Powoli do celu...


wtorek, 9 stycznia 2007, 13:05
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 24 września 2006, 18:48
Posty: 4
Post 
a czy jest jakiś tutorial do tego może ktoś wie :)


wtorek, 9 stycznia 2007, 13:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
cactus-corp napisał(a):
koledzy pewnie zaraz powiedzą że w after effect zrobisz cos takiego...


Zgadza się :)

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


wtorek, 9 stycznia 2007, 13:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 12:23
Posty: 629
Post 
choć chyba w sammym premiere zakładką motion też da rade tak??

_________________
Powoli do celu...


wtorek, 9 stycznia 2007, 19:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 20 lutego 2006, 22:29
Posty: 672
Post 
Mistrzem świata w tej dziedzinie jest Avid Liquid.

Pozdrawiam


wtorek, 9 stycznia 2007, 19:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
cactus-corp napisał(a):
choć chyba w sammym premiere zakładką motion też da rade tak??
nie, ewentualnie filtrem transform, ale to dla masochistów
Cytuj:
Mistrzem świata w tej dziedzinie jest Avid Liquid.
a ja myślałem że maya...


wtorek, 9 stycznia 2007, 22:05
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 17 sierpnia 2003, 20:36
Posty: 81
Lokalizacja: Rzeszów
Post 
Polecam After Effect , kilka kliknięć i ustawień kamery bez używania pluginów , pozdrawiam


wtorek, 9 stycznia 2007, 22:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL