Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 01:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 klonowanie aktorow--JAK???? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post klonowanie aktorow--JAK????
mam pewien problem. nagralem 2 ujecia tej samej osoby w roznych miejscach pokoju tak ze ich trasa ruchu w zaden sposobo sie nie pokrywa. pracuje w UMSP 6,5 a tam robiac OVERLAY moge jedynie ustawic Transparency a wtedy te 2 postacie sa widoczne w jednym kadrze ale sa polprzezroczyste. jak zrobic zeby byly "normalne" ?
POMOCY


środa, 23 kwietnia 2003, 15:52
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
dorwalem od znajomego ap65 a na stronie http://www.efix.pl/digital/tweens/latwe.html jest niby wytlumaczone jak to zrobic ale robiac dokladnie to co tam proponuje autor do niczego sie nie dochodzi.
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


środa, 23 kwietnia 2003, 19:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 6 kwietnia 2003, 02:15
Posty: 47
Lokalizacja: Krakow
Post 
zagladnij na stronke http://www.efix.pl/digital/tweens/tweens.html
tam wszystkiego sie dowiesz

_________________
AMADEUS


środa, 23 kwietnia 2003, 20:13
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
hmmmm przeciez pisze ze stosujac sie do rad autora tej strony nie widze zadnego efektu. dlatego mam prosbe. Jesli ktos zrobil takiego klona w umsp6,5 albo w ap6,5 to czy moglby mi wyslac save .?? turgot@wp.pl
z gory dziekuje


środa, 23 kwietnia 2003, 20:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 23 kwietnia 2003, 11:08
Posty: 206
Lokalizacja: Małopolska
Post klony
nie wiem jak w Media Studio bo go nie używam, ale w Adobe Premiere jest to proste jak konstrukcja cepa, chyba że wchodzi w grę ruch kamery ale tam http://www.efix.pl/news.html jest warunek, że kamera ma być jak wbetonowana, jest tak jasno opisane że jaśniej sie nie da


środa, 23 kwietnia 2003, 23:36
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 20 listopada 2002, 16:53
Posty: 175
Lokalizacja: Łódź
Post 
heheheh przyznaje sie ze dopiero zaczynm z ap :oops: ale juz doszedlem jak to zrobic. robilem zamiast export timline ,export clip i mi tylko jeden kawalek renderowalo ale juz do tego doszedlem. dzieki za odzew na moje plagania :D


czwartek, 24 kwietnia 2003, 08:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL