Teraz jest piątek, 14 grudnia 2018, 02:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 AP a ograniczenie 3godzin 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 9 sierpnia 2002, 23:50
Posty: 3
Lokalizacja: Żywiec
Post AP a ograniczenie 3godzin
Witam
Czy istnieje sposób na obejście tego ograniczenia ? w Uleadzie można wstawić na linię dowolnej długości materiał a w AP 3-godz. i ani minuty więcej a czsami by się przydało.
Pozdrawiam
Piotr


niedziela, 27 kwietnia 2003, 22:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 stycznia 2003, 15:14
Posty: 336
Post 
Z tego co wiem to nie ,bo tak jest napisany program,chyba że jakiś zapaleniec to zmienił .


niedziela, 27 kwietnia 2003, 23:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Może to dobry czas na zmianę programu montażowego ? Pinnacel Edition równiez nie ma tego ograniczenia.


poniedziałek, 28 kwietnia 2003, 08:34
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ogranicze to nie stanowi problemu. Opowiem jak ja sobie z tym radzę. Tworzę projekt do momentu trwania jakiegoś ujęcia np jeżeli jest to wesele to filmowane stoły tu robię koniec projektu i od kolejnego stolika tworzę kolejny projekt. Jeżeli wszystkie łączenia w filmie są dokonane efektem np przenikania to jedno łączenie "na ostro" nie będzie zauważalne. Istontny tu jest dźwięk akcji filmu musi to być albo cisza, albo jednolita wrzawa.


środa, 7 maja 2003, 21:51
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 29 grudnia 2002, 23:53
Posty: 336
Lokalizacja: podlasie
Post 
A ja zaproponuje ULEAD MEDIA STUDIO PRO 6.5 lub najnowsza wersja 7, możliwości zbliżone do AP, tylko bardziej bezproblemowy :D :D :D


środa, 7 maja 2003, 23:09
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 września 2002, 11:50
Posty: 79
Lokalizacja: Mazowsze
Post 
Takie ograniczenia miał AP w wersji 5.1 a czy to samo dzieje się w wersji 6.5 ?


czwartek, 8 maja 2003, 09:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 25 maja 2002, 01:03
Posty: 510
Lokalizacja: Hajnówka
Post 
W AP 6.0 i 6.5 jest podobnie - max długość materiału na Timeline to 3 godziny.


czwartek, 8 maja 2003, 20:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL