Teraz jest poniedziałek, 10 grudnia 2018, 12:59




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 AP 6.0 - film bez obrazu 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post AP 6.0 - film bez obrazu
Witam. Mam problem z Adobe Premier. Mianowicie po zmontowaniu materiału próbuje zgrać go jako całość w AVI - export timeline as MOVIE. Niestety AP zgrywa mi tylko sam dzwięk a obraz jest czarny. Nie pomagają zmiany parametrów kompresji, rozdzielczości itd. za każdym razem czarna plama z podkaładem dzwiękowym. Czy ktoś się z tym spotkał i może wie jak temu zaradzić. Dziękuje bardzo!


piątek, 3 maja 2002, 18:19
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 26 stycznia 2002, 03:22
Posty: 321
Lokalizacja: Poznań
Post 
moze masz zly kodek, tzn nie odtwarza ci dobrze avikow, czy inne aviki ci dobrze chodza? Wyeksportuj kawalek filmu i pusc na innym kompie
no i sprawdz wszystkie parametry, czy nie masz czasem ustawione tylko export audio

_________________
Garfild


niedziela, 5 maja 2002, 15:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Jeśli eksportujesz pliki w formacie np.Indeo musisz zaznaczyć rekompres
lub nie masz zainstalowanego kodeka DV


wtorek, 27 sierpnia 2002, 23:00
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 9 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL