Teraz jest wtorek, 19 marca 2019, 02:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 AP i klopoty po exporcie 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: niedziela, 2 kwietnia 2006, 09:12
Posty: 192
Post AP i klopoty po exporcie
Witam!
montujac film na niektorych klipach zwalniam tempo o 50%, wlasnie zauwazylem ze po wyeksportowaniu materialu do MPEG-2 i ogladajac go na TV LCD na klipach ktorych tempo zostalo zwolnione wyraznie widac przeplot podkreslam TYLKO W KLIPACH KTORE ZWOLNILEM czym to spowodowane i czy jest na to jakis sposob?? prosze o pomoc. DZIEKOWA Z GORY !!!

_________________
INTEL i7 930 OC 4,0, COOLER MASTER V10, ASUS RAMPAGE II EXTREME, 6x2GB CORSAIR 1600mhz, X-Fi Titanium Fatal1ty Champion series, 2xSEAGATE 1TB, 1xWD 2TB, 2xSEAGATE 160GB, 2xGF EVGA 460GTX 1GB SC, ZASILACZ CHIEFTEC APS-1000C WINDOWS seven PRO x64.


środa, 15 sierpnia 2007, 19:41
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 maja 2003, 04:24
Posty: 3416
Lokalizacja: zachodniopomorskie
Post 
Nie wiem jaka to wersja Premiere, ale chociażby w opcjach wersji 6.5 (domyślnie zresztą zaznaczona)jest opcja którą na polski tłumaczyć by można "Usuwaj przeplot, gdy tempo nie jest 100%". Było to zdaje się właśnie w ustawieniach samego tempa.
Pozdrawiam gorąco

_________________
Film jest jak seks: gdy nie ma uczucia, nawet technika nie pomoże
Pytania na pw. - tylko osobiste nie związane z forum!


piątek, 24 sierpnia 2007, 12:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL