Teraz jest czwartek, 13 grudnia 2018, 20:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Jak to zrobić w AP 6.5 ??? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 5 maja 2005, 09:13
Posty: 636
Post Jak to zrobić w AP 6.5 ???
Witam, mam mały problem lub chwilowe zaćmienie umysłu 8) , jeśli np miałem na "TimeLajnie :D " jakiś klip (z filtrami i różnymi ustawieniami Motion itp) i np został usunięty avik źródłowy z dysku to pewne jest, ze przy ponownym wystartowaniu programu upomni się o ten klip z pytaniem o lokację. Jeśli damy offline to na linii czasu tzw obraz
"testowy", ale wszystkie ustawienia i filtry ten avik zachowuje. I tu jest pytanie, jak podmienić ten obraz próbny na właściwy avik ze wszystkimi ustawieniami w AP 6.5 (relink)???


pozdro


niedziela, 9 września 2007, 19:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 29 lipca 2004, 21:33
Posty: 932
Lokalizacja: Poznań
Post 
Digital napisał(a):
jak podmienić ten obraz próbny na właściwy avik ze wszystkimi ustawieniami w AP 6.5

Przy uruchamianiu musisz podac nową lokalizację pliku aby program mógł wczytac ten plik. Chyba. Tak robiłem przy AP Pro. Przy 6.5 pewnie będzie tak samo.

_________________
Intel Core2 QUAD Q9550, Gigabyte GA-EP45T-DS3R, Ram 8GB Corsair DDR3 1333MHz, Nvidia GForce 9800 GT, Windows 7 Pro 64bit, APP CS6.
_______________________
http://www.mmstudio.net.pl
http://www.facebook.com/produkcjafilmowa


niedziela, 9 września 2007, 19:33
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3255
Post 
kliknij podwójnie na pliku i "Locate" albo prawym i z kontekstu "Locate clip".

pozdrawiam

_________________
Obrazek


niedziela, 9 września 2007, 20:20
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 10 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL