Teraz jest środa, 19 grudnia 2018, 09:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 dziwne, raz działa raz nie 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post dziwne, raz działa raz nie
mam problem z dzwiękiem , chodzi o ściszanie i zgłaśnianie na timelinie. Raz program odtwarza dzwiek poprawnie a jak nagrywam 2 raz ten sam film od początku to dzwiek jest na full (chociaż jest wyciszona jedna linia i poprzednio było spoko). Mam PIV 2.4 system XP kartę DV500DVD . Jak przesuwam powoli po timeline to słyszę jak natęzenie dzwieku się zwiększa a pod koniec kawałka wycisza. Jak właczę PLAY odtwarzanie to dzwiek idzie na full cały czas. Nic z tego nie rozumiem. Czego może być wina. Sterowniki mam 4.5 Po za tym wszystko jest OK. Raz nawet zezłościłem się i obniżyłem czerwoną linię głosu na sam dół - a dzwięk odtwarzany był idealnie głosno. Czemu raz działa ta opcja a np. za jakąś chwilę przestaje ? Proszę doradzcie coś. Acha płytę mam Asus P4PE. Już nawet dzwięk wyłączyłem w bios z płyty, ale bez różnicy. Może wywalić XP a zainstalować 2000.


piątek, 9 maja 2003, 08:03
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: środa, 18 września 2002, 11:50
Posty: 79
Lokalizacja: Mazowsze
Post Re: dziwne, raz działa raz nie
Win 2000 to dobry pomysł, ale nie myślę że to przyczyna, chociaż sprawdź jeszcze czy podczas obliczania przejść lub jakichkolwiek zmian masz ustawione renderowanie wizji i fonii, bo często zapominamy o tej drobnostce jak obliczanie fonii.
Pozdrówko.


piątek, 9 maja 2003, 10:02
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 8 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL