Teraz jest środa, 12 grudnia 2018, 09:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Zanikają wstawski AVI w Premiere 6.5 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: środa, 3 października 2007, 15:19
Posty: 6
Post Zanikają wstawski AVI w Premiere 6.5
Posiadam Adobe Premiere 6.5 i wybaczcie, ale jestem zielony dopiero co zaczynam się uczyć obsługi tego programu :?

Mój problem polega na tym, że mam 4 pliki AVI które są standardową wstawką na której widoczne jest np. logo firmy. Chce tam ustawić swoje imię i nazwisko.

Nawet sie mi to udało: ułożyłem te pliki na timeline i dołożyłem tytulik. Dałem ENTER, złożyło do kupy i wyświetliło, pięknie - szafa gra. Ale jak wziąłem i chciałem zmienić napisy, wyrzuciłem poprzednie i dałem nowe, cała animacja tła jest czarna nic się nie pokazuje. Jak deletem wywalę wszystko i wrzucę jeszcze raz na timeline jest tak, że nic się nie pokazuje, tzn. nie napis się pokazuje :)

Problem jest jakis głębszy bo po resecie komputera i wykonaniu tych czynności jeszcze raz jest taki sam problem :(

czy ktoś miał podobny problem :?: :?: :?:


środa, 3 października 2007, 15:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL